Kan høre idiotisk nabo råbe af kæresten hver dag: Så tager han sagen i egen hånd

Foto: Reddit

En sej beboer tog sagen i egen hånd, da hans nabo blev ved med at råbe af sin kæreste. Nu er den højtråbende fyr til grin i hele opgangen.

Det er ikke altid lige let at have naboer, og for personer, der bor i lejlighed, kan det til tider være direkte forstyrrende, når væggene er tynde, og din nabo er en idiot.

Hvad enten du plages af larmende musik, højlydt sex, skrigende børn eller smækkende døre, så kan et godt naboskab hurtigt blive vendt til fjendskab, hvis man ikke respekterer hinandens grænser. 

For en amerikansk beboer i et ejendomskompleks, blev det netop for meget, at hans nabo gentagende gange var så forstyrrende, at alle i opgangen efterhånden var blevet trætte af ham. Sådan skriver Little Things.

Den idiotiske nabo skændes nemlig konstant med sin kæreste – eller rettere: Han skældte hende ud.

Normalt skal man ikke blande sig i andres gøren og laden, ligesom man heller ikke skal fortælle folk, hvordan de skal opføre sig indenfor deres egne fire vægge, men for den stakkels beboer, havde han efterhånden fået nok af at lægge ører til den højtråbende nabos truende og nedsættende råben.

Endnu mere ydmygende blev det af, at alle andre i ejendommen også havde hørt, hvordan den stakkels kvinde gang på gang blev råbt af.

Derfor tog beboeren en dag sagen – og kuglepen – i egen hånd og skrev en seddel, som han satte op i ejendommen, så alle kunne læse den.

Foto: Reddit

På sedlen stod der:

- Til fyren på denne etage, som råber af sin kæreste:

1. Alle kan høre dig

2. Du lyder som et røvhul

3. Ingen fortjener at blive talt sådan til

4. Stop det

- Tak, hilsen en nabo

Efterfølgende bakkede flere naboer straks op om den direkte hilsen, der fik adskillige 'likes', og inden længe sad der også en post-it med endnu et budskab:

Foto: Reddit

- Til røvhullets kæreste: Du behøver ikke finde dig i det, min pige.

Det er usikkert, om den forstyrrende nabo er stoppet helt med at råbe af andre, men om ikke andet fik han sig en tiltrængt irettesættelse.

Dagens Gossip