By nægter at hjælpe lam hund, men så får fotomodellen øje på hvalpen i strandkanten

Facebook

Hunden var blevet efterladt på stranden, hvor den slæbte rundt på sig selv med hjælp af forpoterne. En canadisk fotomodel kunne ikke tro sine egne øjne, da hun så hvalpen, som ingen ønskede at hjælpe på grund af de alvorlige skader på dyret.

Den canadiske fotomodel Meagan Pen fik øje på en særlig hund på en af de mange thailandske strand, da hun var på ferie i det asiatiske kongedømme.

Hunden brugte sine beskidte forpoter til at skubbe sig frem i det hvide sand. 

Bag et usædvanlige syn af hvalpen var der en trist historie, da dyret lod til at være lam i den bagerste del af sin krop.

Facebook

Hundehvalpen, der var underernæret og fuld af store sår, var for noget tid en del af en alvorlig trafikulykke, men havde aldrig modtaget medicinsk behandling for påkørslen.

Facebook

Den canadiske dyreven tog hunden med sig. Hun forsøgte at indlevere hvalpen på flere af de lokale internater, men ingen ønskede at have noget med den blodige hund at gøre.

Kvinden vidste, at hunden ville dø, hvis den ikke fik den nødvendige hjælp.

Hun tog derfor selv hunden med til en lokal dyrlæge, og her afslørede en røntgenundersøgelse, at ryggen var brækket på den stakkels hvalp.

Den canadiske dyreven besluttede sig for, at den døende hundehvalp skulle med hjem til Canada, og med hjælp fra en digital indsamling var hun i stand til at betale for en flybillet til sin nye ven.

Facebook

I Canada kom hunden lidt til hægterne i løbet af den næste tid, men desværre var redningskvinden ikke selv i stand til at adoptere hunden, da hun som fotomodel ofte må rejse bort for at lade sig bade i blitzlyset fra kameraerne. 

På Facebook fik Meagan Pen kontakt til en kvinde ved navn Jamie, der gerne ville adoptere den thailandske strandhund.

Facebook

Med hjælp fra nye donationer fra nettet fik hunden - der nu hedder Leo - betalt regningerne på de nødvendige behandlinger hos dyrelægen, der med hjælp fra en lille kørestol var med til at få hunden på benene igen.

 

Facebook

 

Forskellige problemer med urinvejene er nu løst, så Leo ikke længere behøves at gå med ble, og ifølge Little Things fortsætter hunden med at gøre store fremskridt.

 

Facebook

 

Læs også

Louise kom hjem fra stranden og tjekkede billederne af hunden: Så brød hun sammen af grin

 

Dagens Gossip