Natalie føder sit 6. barn: Da manden ser babyen, begynder han at råbe

Parret skyndte sig til hospitalet, da deres sjette barn meldte sin ankomst. Men da barnet kom til verden, kiggede faren på sin kone. Noget var meget anderledes denne gang.

Natalie og Kennedy Zarour fra New Jersey i USA er de stolte forældre til fem piger.

Da det stod klart, at de skulle være forældre for sjette gang, besluttede de at holde sig selv i uvidenhed om barnets køn, indtil det kom til verden.

Uanset hvilket køn det blev, ville de naturligvis blive lykkelige, men faderen havde måske alligevel undervurderet sit håb om at tilføje en dreng til pigeflokken, så han ikke var helt i undertal.

Læs også

24-årige Alma nægter at barbere sig: ‘Kæresten elsker mit skæg’

I hvert fald går hans reaktion efter fødslen lige nu viralt.

Parret skyndte sig til hospitalet, da babyen meldte sin ankomst. Familien besluttede sig for at forevige begivenheden på video. Det viste sig at være en rigtig god idé, for Kennedy Zarours reaktion var vidunderlig.

Efter hans kone havde født, spurgte jordemoderen, om de ville vide, hvilket køn babyen havde. Det ville de naturligvis gerne. Og denne gang var det en dreng.

Det fik Kennedy Zarour til at hoppe op i luften og juble for derefter at kysse sin kone – og efterlade hele fødestuen skrigende af grin.

Læs også

Vestjyde betaler 3.500 kroner for en tur i høet med escortpige: Da det ringer på døren, får han en grim overraskelse

Se hans skønne reaktion i videoen øverst i artiklen.

 

Dagens Gossip