Ny undersøgelse: Hundeejere er frækkere end katteejere

Modelfoto: Shutterstock

Et flertal af singlerne i en ny undersøgelse, tænder mere på en hundeejer end en med kat.

Vender du dig om på gaden, hvis du ser en flot mand eller kvinde, som er ude at gå tur med sin hund? Men bliver knapt så begejstret, hvis du tager hjem til din date og opdager, at vedkommende har en kat.

Hvis man skal tro denne nye undersøgelse, så er du ikke den eneste, der har det sådan. Her mener flertallet af deltagerne nemlig, at hundejere er mere tiltrækkende end katteejere. 

Det skriver Metro.

Læs også

Ejere af dette kæledyr er mindre tilbøjelige til at være utro

I undersøgelsen har man spurgt 1.000 britiske singler, om de tænder mest på en person, som ejer en hund, eller om de umiddelbart er mere til en sød katteejer.

63 procent af deltagerne foretrak hundejeren, mens 18 procent bedre kunne lide en katteejer. De resterende 19 procent var slet ikke til singler, som har et kæledyr.

72 procent af deltagerne mente, at de kunne forudse en partners adfærd ved at betragte den måde, som vedkommende behandlede deres respektive kæledyr på. 

32 procent af hundejerne svarede, at de ville droppe deres date, hvis deres firbenede makker ikke kunne lide ham eller hende. Blandt katteejerne ville 27 procent gøre det samme.

Det er datingsitet Elite Singles, som står bag undersøgelsen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip