Nybagt far skælder sin kone ud for at føde i deres splinternye bil. Det skulle han aldrig have gjort

Foto: Shutterstock

En tåbelig mand bekymrede sig mere om sin nye bil frem end sit nye barn. Det fik han at mærke.

 

Når man er læge på en skadestue, har man formentlig set en hel del.

Det kan den amerikanske læge Brian Snyder i hvert fald skrive under på. Det skriver Newsner.

I hvert fald har Snyder efter mange år som læge løftet lidt af sløret for sine mange oplevelser i akutmodtagelsen ved at fortælle om nogle af de skørest episoden, han kan huske.

Og specielt én oplevelse kan få de fleste til både at spærre øjnene op og ryste på hovedet i vandtro.

Brain Snyder fortæller nemlig om en oplevelse, da en gravid kvinde ved navn Andrea i al hast var ankommet til hospitalet sammen med sin mand for at føde.

Snyder kunne med det samme se, at kvinden ikke kunne vente på at komme op på en fødestuen. Barnet ville ud nu, og derfor gjorde man klar til at føde direkte i bilen.

Efter en vanskelig fødsel, hvor navlestrengen blandt anden nåede at vikle sig om barnets hals, lykkes fødslen til sidst. Andrea fødte en sund og rask pige midt i bilen, og da Brian Snyder havde viklet et klæde om den lille pige, kunne den lykkelig mor placere parrets nyfødte datter på sit bryst.

Barnets far var dog ikke helt ligeså begejstret for situationen, som Andrea, for da han åbnede munden, kunne ingen af de tilstedeværende tro, hvad de hørte.

- Skat, det her er vores helt nye bil. Interiøret var special-bestilt! Du kunne ikke lige have ventet 15 minutter, udbrød den nybagte far irriteret.

Før nogle kunne nå at sige elle gøre noget som helst, havde Andrea resolut stukket sin mand en knytnæve lige i hovedet.

Dermed endte alle medlemmer af den lille nye familie med at skulle tilses af en læge. Datteren fordi hun netop var blevet født, Andrea fordi hun netop havde født og den nybagte far, fordi han sagde det helt forkerte på et helt forkert tidspunkt.

 

 

 

Dagens Gossip