Oliver fandt mystisk besked på itureven pengeseddel: Fik en stor overraskelse, da han skulle møde sedlens ejermand

Den 21-årige mand fandt den mystiske seddel for 10 år siden, og fik sig en stor overraskelse, da han skulle møde ejeren af den mystiske seddel.

- Mødes om 10 år ved dæmningen i Norrahammar kl. 12. 

Den sirlige håndskrift står skrevet i blåt blæk på en itureven 20-krone seddel, efterfulgt af datoen 13/8-07. 

Det var den seddel, som den dengang 11-årige Oliver Bergström fra byen Tenhult i Sverige fandt, og siden har beskeden på den mystiske seddel fulgt den unge mand gennem livet, skriver jp.se

I søndag var dagen endelig kommet. De 10 år var gået, og Oliver Bergström skulle endelig finde ud af, hvem der havde skrevet den mystiske besked på pengesedlen. 

Læs også

Derfor skal du aldrig benytte hårtørreren på dit hotel

- Jeg satte mig ind i bilen og kørte afsted. Da jeg nåede derop, spurgte jeg de lokale indbyggere, der alle pegede på, at der måtte være tale om Massadæmningen, skriver Oliver Bergström på Facebook. 

Foto: Oliver Bergström/privat

Det var denne pengeseddel, som Oliver Bergström fandt som 11-årig. Foto: Oliver Bergström/privat

Den unge mand kørte derfor mod dæmningen, og var der i god tid, inden tolv. Forventningsfuldt stiller han sig frem og venter på den mystiske seddels ejermand og de sidste mange år havde Oliver Bergström forestillet sig utallige scenarier, hvor at den mystiske mand vil komme til syne. 

- Klokken slår tolv, men der er ikke en sjæl i sigte. Klokken 12.12 dukker der så en ældre herre med stok op ved dæmningen. Jeg prøver forsigtigt at tale til manden, men har lidt svært ved at spørge, om han har skrevet på en itureven 20-seddel for ti år siden, skriver Oliver Bergström i et opslag på Facebook. 

Men det viser sig, at manden faktisk slet ikke kan tale svensk, og derfor må den 21-årige mand slukøret vende hjem. Efter skuffelsen har lagt sig, besluttede han dog at ty til at eftersøge pengesedlens ejermand på Facebook for at komme mysteriet til livs. 

Læs også

Vil du have et pænere smil? Ny forskning afslører at kokosolie bleger din tænder

- Hvilket antiklimaks. Jeg har ventet i 10 år på denne dag. Men nu vender jeg mig mod jer, og håber, at denne person sidder derude og bare havde glemt vores møde eller måske blev forhindret?, skriver Oliver Bergström forhåbningsfuldt i et opslag på Facebook. 

Det opslag har fået stor opmærksomhed på det sociale medie, hvor Oliver Bergströms bøn er blevet delt næsten 4000 gange og liket af over 3600 brugere siden i søndags. 

9-årige Hedda havde flyskræk og ville af - så gjorde Norwegian-stewardesse det utænkelige

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip