Par blev chikaneret og fik hærget deres hjem: Så så de, hvad naboerne havde gjort ved deres egne huse

I fire år har parret Lauri and Cari Ryding været lykkelige for deres hjem i Natick, Massachusetts.

Det amerikanske par har kun haft gode erfaringer med nabolaget og har altid følt sig meget velkomne. De har aldrig mærket fordomme eller fået negative kommentarer i forbindelse med deres seksualitet - indtil nu. Det skriver Metro.

Artiklen fortsætter under billedet

For tidligere i denne uge kom Lauri and Cari Ryding hjem fra ferie og opdagede, at deres regnbueflag (der tjener som et homoseksuelt symbol, red.) var blevet fjernet, mens deres hus var blevet dækket af kastede æg.

Forståeligt blev de to kvinder både sårede og bange over den grove chikane, som de straks meldte til politiet.

Efterfølgende henvendte parret sig til naboerne på vejen for at høre, om de havde set noget, men da naboerne hørte om episoden, valgte de at vise deres støtte på en helt fantastisk måde.

Artiklen fortsætter under billedet

Uden at Lauri and Cari Ryding vidste noget, valgte hele nabolaget at gå sammen og bestille et hav af regnbueflag, som de efterfølgende pyntede deres egne huse med.

Artiklen fortsætter under billedet

Da parret efterfølgende kom hjem og opdagede deres kvarter dækket af farvestrålende flag, blev de utrolig rørte og taknemmelige.

Artiklen fortsætter under billedet

- Ved at have boet i dette område i 23 år har jeg lært, hvor fantastiske disse mennesker er, men hvis du i dag kører rundt i Natrick-området, vil du se 40 flag hænge i solidaritet med lighed, diversitet og menneskelig kontakt, skrev en rørt Cari Ryding efterfølgende på sin Facebook-profil.

Artiklen fortsætter under billedet

- Alle har vist deres støtte til os, og hvad vi står for, og det har fornyet vores tro på menneskehedens evne til at elske og hele. Vi er dybt taknemmelige, lyder det fra parret.

Artiklen fortsætter under billedet

En af naboerne, Penni Rochwerger, har siden fortalt til The Boston Globe at hele forløbet pludselig bare fandt sted.
- Det hele gik så stærkt. Hele nabolaget sagde; ’Giv mig et flag, giv mig et flag, giv mig et flag.’ Hvis vi kan være med til at stoppe den had, der finder sted, så synes jeg, at det er meget vigtigt, forklarer hun.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip