Passager åbner tæppe på flyveturen: Så får hun øje på en vammel overraskelse

Genrefoto: Shutterstock

En amerikansk kvinde gjorde et ulækkert fund, da hun pakkede sit tæppe ud på en flyvetur.

Amerikanske Nicole Byer fik angiveligt en grim overraskelse, da hun for nylig var ude at flyve. Da hun ville bruge det udleverede tæppe, skulle det nemlig have gemt på en lort.

Det beskidte tæppe var foldet sammen og pakket i plastik, så det var efter alt at dømme ikke blevet vasket, inden det blev gjort klar til den næste passager. 

Det skriver The Sun.

Læs også

14-årig pige giver håndskrevet brev til stewardesse på fly: 'Jeg har brug for hjælp'

Nicole Byer tog et billede af tæppet og delte det efterfølgende på det sociale medie Twitter med følgende hilsen til flyselskabet:

- Kære @Delta. Det klammeste skete på min flyvetur. Jeg pakkede tæppet ud, og der lå bogstavelig talt en bunke l***. Hvordan kan det ske?

Ifølge Nicole Byer, som er komiker, skulle en stewardesse have bekræftet, at der faktisk var en lort i tæppet. Flere var dog skeptiske over for Nicole Byers påstand og mente, at hun løj om episoden. 

Foto: Twitter

Brian Kruse, som er talsmand for Delta Air Lines, har kommenteret på sagen i en skriftlig udtalelse. Han kunne ikke sige, hvorvidt sagen om lorten var blevet bekræftet.

Han oplyste dog, at selskabet var i kontakt med Nicole Byers og understregede, at selskabet tog klagen meget seriøst og var ved at undersøge omstændighederne nærmere.

Nicole Byer har senere tilføjet på Twitter, at hun har fået en undskyldning fra flyselskabet og fået refunderet pengene for sin billet.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip