Peter var dødtræt af fartbøller på gaden: Nu reagerer tusindvis på hans ærlige skilt

Foto: Peter Engberg

Svenske Peter Engberg lavede sit eget vejskilt, da han var træt af bilister, der ræsede rundt uden for hans galleri.

Peter Engberg tog sagen i egen hånd i torsdags, da han var træt af de biler, som ræsede forbi hans galleri i den svenske by Fjällbacka. 

Den 55-årige kunstner lavede et skilt i photoshop, som udover et forbud mod motorkøretøjer på vejen, havde et ganske særligt budskab.

Det skriver svenske Expressen.

Situation Fjällbacka #trafikmärke #fjällbacka

A post shared by Peter Engberg (@peter_engberg) on

 

- Gælder også for biler, hvis indkøbspris overstiger 400.000 kroner, skrev Peter Engberg, hvis galleri ligger ligger på en ensrettet gade, hvilket mange bilister skulle vælge at se stort på.

- Folk kører helt vildt her. Det lille statistiske grundlag, jeg har, viser, at det gerne er biler af dyrere format, hvis indehavere forbryder sig mod det her stakkels skilt. Der findes naturligvis også billigere biler, som drøner forbi, men man bliver jo ekstra irriteret, når der kommer en Mercedes Cabriolet og skider fuldstændig på de her skilte, siger Peter Engberg til Expressen.

Peter Engberg delte billedet af skiltet på Instagram, hvor det hurtigt vakte stor opmærksomhed. Siden er skiltet blevet liket og delt tusindvis af gange på de sociale medier. 

Læs også

Ingen opdagede Eleanors kæmpe sprutflaske til festen: Kan du finde den?

Tilfældigvis blev der sat et rigtigt vejskilt om netop ensrettet trafik på gaden i fredags. Peter Engberg håber derfor på, at det nye skilt fremover vil være med til at mindske mængden af fartbøller og bilister, der kommer på afveje.

Fotos af forelsket brudepar tager nettet med storm - se, hvem der gemmer sig til venstre

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip