Populær sexvane kan få din partner til at droppe dig

Modelfoto: Shutterstock

Ny britisk undersøgelse viser, at det kan ødelægge et parforhold, hvis du gør dette i dobbeltsengen.

Mange mennesker har på et eller andet tidspunkt i deres liv faket en orgasme under et samleje. 

Ifølge en ny undersøgelse fra det britiske website DrEd.com er det især kvinderne, som har ladet deres partner tro, at de havde opnået klimaks under samlejet.

Læs også

Mænd faker også deres orgasmer - og det sker oftere, end du tror

2.000 amerikanske og europæiske mænd og kvinder deltog i den frække undersøgelse. 68 procent af kvinderne indrømmede, at de havde faket en orgasme, mens 27 procent af mændene havde gjort det samme.

Men det kan ifølge undersøgelsen få alvorlige konsekvenser for forholdet, hvis den ene af parterne opdager, at den anden har faket en orgasme i dobbeltsengen. 

15 procent af mændene fortalte nemlig, at det havde fået dem til at slå op med deres partner, mens 7 procent af kvinderne havde gjort det samme. 28 procent af kvinderne svarede da også, at deres partner var blevet irriteret eller pinligt berørt, mens 19 procent af mændene svarede det samme.

Læs også

6 gode grunde til at kvinder bør få orgasme hver dag

For 21 procent af de mandlige deltagere var opdagelsen endt i et skænderi, hvilket gjorde sig gældende for 5 procent af de kvindelige deltagere.

I den mere positive ende havde det fået 31 procent af kvindernes og 10 procent af mændenes partnere til at gøre en ekstra indsats for at tilfredsstille deres bedre halvdel.

Læs også: Træning på den sjove måde: 4 sexstillinger til at styrke din krop

Dagens Gossip