Psykologilærer gav elever sine bedste råd mod stress: Nu er de gået viralt

Denne liste med 101 punkter er gået viralt på sociale medier. Foto: Twitter.

Er dette opskriften på et stressfrit liv? Ja, mener mange af dem, der har set listen.

Hvert år deler den amerikanske psykologilærer, Brett Phillips, en antistress-guide ud til sine nye elever, fordi han håber, at han kunne minimere elevernes stress.

Hans liste tæller 101 punkter, som især skal minde hans high school-elever i Californien om at prioritere deres tid samtidig med, at de nyder dem selv midt i en stresset periode med skole, arbejde, sport, familie og venner.

For nylig delte en af hans elever, Alina Ramirez, guiden på Twitter, skriver den britiske avis Daily Mail.

I skrivende stund har over 30.000 smidt et like efter listen, mens det er blevet til knap 25.000 kommentarer, hvor Alina Ramirez bl.a. får ros for at have delt listen.

- Tusind tak, jeg havde virkelig brug for dette, skriver en person på Twitter.

- God lærer, god liste. Nogle gange er det de simple ting i livet, kommenterer en anden på det sociale medie.

- Wow, det er utroligt, tak. Terapeuter burde bruge din liste som en to-do-liste, lyder det fra en tredje på Twitter.

Her er første halvdel af Brett Phillips populære liste. Foto: Twitter.

 Den roste liste rummer både store og små ideer til et stressfrit liv - nogle af punkter er i den humoristiske ende. De første tre punkter på listen er, at man skal stå 15 minutter tidligere op om morgenen, forberede sin morgen aftenen før og undgå stramtsiddende tøj.

Mange af rådene går på, at man skal være organiseret forstået som, at man skal reparere de ting, der ikke virker, laver kopier af vigtige papirer og dele store opgaver op i små bidder. 

Men midt i al organiseringen må man ikke glemme at kigge op i stjernerne, lære at fløjte en glad melodi, læse et digt eller købe blomster til sig selv.

Her er anden halvdel af Brett Phillips populære liste. Foto: Twitter.

Det sidste punkt, nummer 101, står med større bogstaver end de andre punkter: Du kan frit rose andre mennesker.

Allernederst følger et bonusråd om at huske at slappe af og tage hver dag til sin tid, for du har resten af livet til at leve. 

Det er 10. år, Brett Phillips deler listen ud til sine elever. Han har i løbet af årene samlet punkter til listen udfra artikler, bøger, observationer og erfaringer. 

 

 

Dagens Gossip