Rædselsslagen barnepige tror ikke sine øjne, da dette syn møder hende på overvågningen i børneværelset

Det var dette syn, der mødte Mikaela Long. Foto: Twitter.

Den unge barnepige troede, alt var i den fineste orden, men så kiggede hun på overvågningsskærmen og panikkede.

Mikaela Long gjorde sit yderste for at passe og pleje sin lille niece i weekenden, hvor forældrene skulle ud, og hun havde fået tjansen som barnepige.

Da niecen var puttet og lå trygt i sin tremmeseng, holdt Mikaela Long øje med den lille pige på skærmen for overvågningskameraet, der sad i børneværelset i hjemmet i Californien i USA. Men lige pludselig fik barnepigen et chok, da hun kiggede på skærmen, skriver avisen The Mirror.

Læs også

Internettet får myrekryb over uhyggelig video: Er dette barn besat af en dæmon?

Niecen lå nemlig ikke længere i sin seng og sov. Den lille stod i stedet på hoved i sengen og sov - med benene op over sengens kant. 

Den sene ‘aftengymnastik’ fik Mikaela til at panikke. Hun havde aldrig set noget lignede. Hun tog et billede af niecens udsædvanlige sovestil og delte det på Twitter, hvor Mikaela Long er en kendt person med 23.000 følgere.

Sammen med billedet skrev hun:

- Dette er min første gang, jeg babysitter, og jeg ved ikke hvor det gik galt, men min niece sover lige nu på hovedet. Skal jeg ringe til forældrene eller en eksorcist?

Billedet gik hurtigt viralt og blev delt 55.000 gange og liket mere af mere end 120.000 personer. 

En del af Twitter-følgerne sammenlignede situationen med den sovende niece med noget fra gyserfilm, hvilket fik Mikaela Long til at klippe billedet ind i nogle scener fra gyserfilmen “Paranormal Activity”(2009). 

Den lille piges mor har forklaret, at datteren har været meget akrobatisk gennem en længere periode, og den usædvanlige sovestil kommer derfor ikke bag på hende. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip