Rørende billede af brandmænd ved bilulykke spreder sig som en steppebrand

Foto: Todd Peden/Amarillo Fire Dept.

Da to amerikanske brandmænd så en bilulykke lige foran dem, reagerede de hurtigt og ydede førstehjælp til to tilskadekomne børn. Nu hyldes de to brandmand som sande helte på nettet.

Det er langtfra alle mennesker, der har en ægte helt gemt i maven. 

Selvom at man sagtens kan være et godt menneske og hjælpe til så godt man kan, så er det alligevel sjældent, at man ser andre mennesker smide alt hvad de har i hænderne og ofre sig for andre, når ulykken rammer.  

Men det varr netop det, som de to brandmænd Sam Berry og Jared Davis gjorde, da de så en bil forulykke foran dem, og nu er et billede af de to heltes indsats gået viralt, skriver newschannel10.com.

Læs også

Usædvanligt tricktyveri: 83-årig mand blev bestjålet med ét simpelt spørgsmål

Da en bil kørte galt tidligere på måneden var de to brandfolk, de første på stedet, og her fangede en politibetjent et rørende billede af de to mænd, der yder psykisk førstehjælp til to små børn, der er tydeligt mærket efter ulykken. 

- Enhver fyr med dette job har nok gjort, hvad vi gjorde. Vi blev bare fotograferet imens. Jeg tror meget på, at medfølelse kan være en form for medicin, siger Jared Davis, der har arbejdet som brandmand i syv år til tv-stationen. 

Foto: Todd Peden/Amarillo Fire Dept.

Sam Berry skulle slet ikke have været på arbejde den da, men dækkede ind for en kollega. Han er vildt begejstret, men også overrasket over de mange positive reaktioner billedet har givet. 

- Det er jo bare vores arbejde. Men det er fedt at se at billedet har rørt så mange, siger han til newschannel10.com.

Læs også

Vibeke så fortvivlet, ung pige i natbus: Da pigen stod af, stoppede chaufføren og gjorde det utænkelige

De to drenge slap uskadte fra ulykken. 

Det rørende og hjertevarme billede blev delt på Amarillo Stationens Facebook-side sidste mandag, og er siden gået viralt, da billedet er blevet delt over 900 gange siden. 

Se selv hele opslaget her:

Mor i chok, da hun ser nyfødt baby: 'Jeg gik helt i spåner'

Dagens Gossip