Døende kvinde får opfyldt sit ønske om at se havet en sidste gang

Foto: Queensland Ambulance Service/Facebook

To ambulancereddere er blevet hyldet, efter de valgte at opfylde en syg kvindes sidste ønske.

En australsk kvinde fra staten Queensland fik onsdag et helt særligt ønske opfyldt - et ønske der siden er gået nettet rundt.

Den unavngivne kvinde ligger nemlig døende på Hervey Bay Hospital i forstadsområdet af samme navn, da hun onsdag skulle transporteres en kort tur til palliativ behandling med Queensland Ambulance Service. 

Det var her, at kvinden i forbifarten fik nævn for de to ambulanceførere, at hendes største ønske på sit dødsleje var at få lov at se havet igen. Bare en sidste gang.

Dette ønske fik de to reddere, Danielle og Graeme, til at kigge på hinanden, og hurtigt besluttede de at køre en lille omvej. 

Læs også

Vægttab uden motion: Nye slankepiller skal mindske risikoen for diabetes

Derfor drejede ambulancen af og kørte mod Hervey Bay, hvor de forsigtigt fik fragtet den båre ud, hvorpå kvinden lå.

I et roligt tempo kørte Danielle og Graeme den syge kvinde gennem det vilde terræn, indtil de nåede frem til bugten, hvor den lykkelige kvinde kunne ligge med udsigt til det rolige stillehav.

Læs også

Nordjyder undrede sig over mærkelig aktivitet i nabohus: Da politiet ankom, gjorde de store øjne

Synet er det opfyldte ønske gjorde, at kvinden til sidst ikke kunne holde tårerne tilbage, og efterfølgende har Queensland Ambulance Service delt den rørende historie på sin Facebook-profil, hvor den siden onsdag er blevet liket af mere end 44.000 personer og delt over 13.000 gange.

- Nogen gange er det hverken smertestillende, træning eller evner - nogen gange er alt man har brug for bare empati, for at gøre en forskel, skriver Queensland Ambulance Service selv i deres opslag, der siden er gået viralt på nettet.

Du kan se opslaget herunder:

Læs også: Hjemløs brugte sine sidste penge på at hjælpe kvindelig bilist: Hendes reaktion har chokeret alle

Dagens Gossip