Rumvæsener kravler ind til chokerede kvinder, da deres bil bryder sammen - nu spørger alle, om det var en grov spøg

De mystiske væsener stod og bankede på ruden, mens de skrigende kvinder klamrede sig til hinanden. I næste øjeblik tog et af væsenerne fat i håndtaget og åbnede bildøren.

Forlygterne lyser ud i det ravende efterårsmørke, mens du fra din sikre plads bag rattet ser de hvide striber af asfalt suse forbi i natten.

Den indbydende skov har med mørkets frembrud forvandlet sig til et mystisk sted, men snart er du fremme ved din lune og trygge destination, der er ingen grund til bekymringer, og tonerne fra bilradioen får dig til at drøne derudad.

Men så forsvinder musikken.

Du trykker på knapperne til den forbandede radio, da forlygterne også melder pas og overlader dig til mørket.

Noget er galt med bilen - den virker slet ikke mere, så du holder helt stille med de høje nåletræer på begge dine sider.

Du sidder i din fortvivelse og kigger tomt ud af forruden, da der sker det, at du får øje på noget skarpt lys.

Med øjnene følger du den lodrette lysstråle op i nattehimlen, hvor en flyvende tallerken cirkulerer over din uduelige Suzuki.

Nu bider du i hovedpuden.

Læs også

Der er 12 sorte prikker på dette billede: Kan du se dem alle?

 

- For satan, mand, siger du og sparker den tunge dyne væk fra dine svedige ben. Sikke et mareridt!

I 1977 toppede medlemstallet i foreningen Skandinavisk UFO Information – det var samme år, som Steven Spielbergs 'Nærkontakt af tredje grad' gik sin sejersgang i biograferne.

Det var også i disse år, at de vestlige UFO-foreninger modtog en del beretninger fra folk, der oplevede mystiske hændelser i deres køretøjer, der gik i sort i mødet med uforklarlige og flyvende objekter på nattehimlen.

Ja, der var måske en sammenhæng mellem observationerne og filmklassikeren... 

I Brasilien har man ikke glemt filmscenen med bilen i 'Nærkontakt af tredje grad'.

Foran skjulte kameraer har man udsat et par intetanende mænd og kvinder for den skræmmende nærkontakt med de fremmede væsener.

Ofrene blev udsat for den grove spøg i forbindelse med et underholdningsprogram i fjernsynet, men hvor rumvæsener i Steven Spielbergs filmklassiker er høflige nok til at holde sig på sikker afstand, så er der tale om nogle meget nærgående rummænd i tv-klippet.

Man kan spørge sig selv, om ofrene for spøgen har fået ar på sjælen af mødet med de falske aliens, men man kan også lade være og bare nyde den gennemførte prank:

 

Câmera Escondida (04/09/16) - Invasão Alienígena (Extraterrestrial Prank)

 

Dagens Gossip