Søskendepar opdager, at deres far er fuld bag rattet: Pludselig gør broren på bagsædet det utænkelige

Hvad gør man, når man er henholdsvis 12 og 14 år og finder ud af, at føreren, ens far, af den bil, man sidder i, er fuld?

Det spørgsmål måtte det amerikanske søskendeparret 12-årige Ethan og 14-årige Mackenzie for nylig forholde sig til, da deres far skulle køre på ferie med deres far.

Børnene opdagede farens brandert, fordi han gang på gang var ved at køre sammen med andre biler. Mackenzie og Ethan blev bange og frygtede for deres liv. Det skriver wpxi.com.

Læs også: 10-årig dreng griber ind, da lillesøster er ved at blive kvalt: Sådan reddede han hende i sidste øjeblik

I første omgang konfronterede de to bekymrede søskende deres far og bad ham holde ind til siden. Faren benægtede, at han skulle være fuld og blev ved med at køre.

I et sidste desperat forsøg foreslog 14-årige Mackenzie, at hun kunne køre bilen, hvilket faren var med på, men Mackenzie bakkede ud, da hun af gode grunde ikke havde kørekort.

På det tidspunk var Ethan klar over, at der måtte gøres noget. I al hemmelig sendte den 12-årige dreng en sms til politiet fra bagsædet. Men politiet kunne ikke finde ud af, hvor bilen med den fulde far befandt sig. Heldigvis fik de to modige børn overbevist deres far om at de skulle stoppe for at spise mad, hvilket faren gik med til.

Læs ogsåJeanette opdager efterladt strikketøj i venteværelse: Årsagen rører hende dybt

Imellemtiden lykkedes det politiet at finde frem til de tre personer. Politiet fandt alkohol i farens kop i bilen, og hans alkoholpromille var tre gange over det tilladte.

Det var en svær beslutning for Ethan, om han skulle melde sin egen far til politiet, men da han sad i bilen, så han ingen anden udvej. Og han beslutning har formentlig reddet både hans, søsterens og farens liv for ikke at tale om andre trafikanter.

- Han er vores forældre, vores anden forældre. Det var hårdt, men han pressede os til et punkt, hvor vi var nødt til at gøre det, forklarer Ethan. 

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip