Sarah har været bundet af kæder hele livet - se så, da hun møder kærlighed for første gang

| Skrevet af Morten Larsen den 26. februar 2016 - 10:22
Foto: YouTube.com

Den oprindelige ejer rørte ikke ved hunden, da hun syntes, at den var klam.

For Sarah har der ikke været mange lejligheder til at logre med halen, da hundens tilværelse har været begrænset af en kort kæde, der var lænket til et simpelt udeskur.

Kædehunden levede i isolation og måtte nøjes med at søge tilflugt i den simple trækonstruktion i regn og slud, og selvom Sarahs ejer godt var klar over, at hunden havde behov for pleje og kærlighed, så valgte hun at ignorere dyrets behov.

Ejeren mente, at Sarah var modbydelig at røre ved – og ja, hunden var da også i en jammerlig forfatning med en ussel pels og fluer i øjnekrogene.

Læs også: Katten bruger sine sidste kræfter på at bevæge poten - se nu, hvad manden gør med den

Heldigvis har dyrevenner givet Sarah en værdig tilværelse og en ny chance i livet, da organisationen PETA har sikret den nu tidligere kædehund et kærligt hjem.

-Jeg håber, at Sarah får et langt og lykkeligt liv med os her, siger den nye ejer, der bor på en gård, hvor Sarah får masser af plads og kærlighed.

I en video kan man se, hvordan den brune hunds tilværelse er gået var sørgelig til fantastisk:


Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

Deltag i debatten

 

Politik

31. august 2016

LA lader fortsat valgtrussel hænge over Christiansborg, men det er hverdag for statsministeren, lyder det.

Efterlysninger

31. august 2016

Østjyllands Politi beder offentligheden om hjælp til at finde en mand, der skubbede en ældre dame så voldsomt, at hun faldt baglæns ud af en bus og slog sig slemt.

God karma

31. august 2016

Bo fra 6. klasse er vant til at tilbringe sine frokostpauser i ensomhed, da ingen har lyst til at sidde ved siden af den autistiske dreng. Sådan var det ikke forleden, da han her fik fornemt selskab ved det menneskeforladte bord.