Skolelærerinde fyret efter forældre finder afslørende lingerie-billeder

21-årige Gemma Laird har mistet sit job som skolelærer på Bloemfontein Primary School i Storbritannien, efter nogle af hendes elevers forældre fandt billeder af hende på internettet, hvor hun poserer som undertøjsmodel. 

Forældrene klagede til skolen, der valgte at fyre hende, selvom den 21-årige model havde fortalt om sit bijob, da hun blev ansat. 

Og fyringen har fået Gemma til at føle sig som en 'prostitueret'.

- Jeg gjorde det rigtig godt som underviser, og jeg fik rigtig gode tilbagemeldinger. De sagde, jeg var et naturtalent med børn, siger den nu forhenværende skolelærer til Metro. 

- Efter en uge blve jeg kaldt ind på kontoret, hvor rektor sagde, at selvom hun ikke ville, var hun nødt til at tage en snak med mig. Hun fortalte, at nogen havde set på min side på Facebook og fundet ud af, at jeg også arbejder som model. Og det klagede de over, siger Gemma Laird. 

Og billederne af skolelærerinden i undertøj var mere, end skolen kunne klare, lød det. 

- Jeg fik at vide, at de ikke ville skade skolens rygte, og at folk ville miste respekten for skolen, hvis de fandt ud af, jeg var model. Derudover ville skolen ikke have, at elever med lav selvtillid kunne søge efter mig på Facebook og Instagram, siger Gemma om samtalen med rektor, der førte til hendes fyring. 

- Rektor sagde, at hun ikke ville have, at seks-årige elever skulle tro, at det er acceptabelt at arbejde som model. Hun fik mig til at føle mig som en beskidt prostitueret, siger Gemme Laird til Metro. 

Rektoren på Bloemfontein Primary School, Laura Liddell, afviser kritikken af fyringen. 

- Medarbejdere og praktikanter skal leve op til visse krav omkring deres optræden - også på sociale medier. Uheldigvis følte vi ikke, at vi havde andet valg end at at tilbyde den pågældende person at søge en stilling andetsteds ved førstkommende lejlighed, siger Laura Liddell. 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip