Stor mystik på bosted for handicappede: Flere beboere har sataniske beskeder ridset ind i huden

Foto: Modelfoto.

De dæmoniske beskeder er blevet ridset ind i ryggen på flere af centrets beboere, der ufrivilligt har fået skrevet ondskabsfulde ord og korte sætninger som 'dø' og 'jeg er tilbage' ind i kødet.

De to fiktive FBI-agenter Fox Mulder og Dana Scully fra tv-serien 'Strengt Fortrolig' burde tage en smuttur til virkelighedens Colordo, da der i den amerikanske delstat foregår noget meget mystisk på et bosted for handicappede borgere.

På Pueblo Regional Center er der blevet ridset uforklarlige budskaber ind i hunden på flere af beboerne på centret.

En gruppe af medarbejderne er enige om, at paranomale aktiviter er årsagen til de såkaldte 'dæmoniske beskeder' på huden af beboerne, der alle lider af interlektuelle eller udviklingsmæssige handicap.

Den kuriøse hjemmeside Mysterious Universe skriver, at flere af de mandlige beboere har fået ridset ondskabsfulde ord og korte sætninger som 'dø', 'dræbe', 'nej' og 'jeg er tilbage' ind i kødet på deres ryg.

Det ligner, at de kryptiske beskeder er skrevet med en skarp fingernegl.

Læs også

Sara satte besked op i opgangen - skabte ramaskrig blandt naboer

Lokale spøgelsesjægere mener, at der foegår dæmoniske aktiviter på handicapcentret, hvor onde ånder har skubbet til beboerne og hevet dem i håret.

De blodige budskaber forsvinder på få øjeblikke fra huden, og derfor kan det være svært at fange de fysiske beviser på fotografier, skriver Mysterious Universe.

Modelfoto

Flere skeptikere taler man om, at der sandsynligvis er tale om et svindelnummer om billedmanipulation.

CBS News skriver, at ledelsen på Pueblo Regional Center i sidste uge fyrede otte medarbejdere - de mistænkes for at have misbrugt flere af beboerne på centret.

De opsagte medarbejdrere påstår, at de dæmoninske begivenheder er årsag til det påståede misbrug og de blodige beskeder på huden af flere af centrets beboere. 

- Det er utroligt, at man stadig kan finde på at behandle andre mennesker på den måde, siger Stephanie Garcia, leder hos Pueblo Regional Center. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip