Sygeplejersker giver fingeren til nyfødt baby og deler billederne - nu har det fået konsekvenser

To amerikanske sygeplejersker har chokeret alle med en stribe yderst upassende billeder af babyer, som kun er få timer gamle.

To amerikanske sygeplejesker er blevet præsenteret for hver sin fyreseddel, efter at de har sendt upassende billeder til deres venner via Snapchat af nyfødte babyer på deres arbejdsplads.

De to sygeplejersker arbejdede indtil for nylig på Naval Hospital Jacksonville i Florida, hvor de både har taget billeder af dem selv, der rækker fuck til nyfødte, ligesom at de optaget en video af en baby, der ’danser’ til rapmusik.

Det skriver Independent blandt flere medier.

Et af de billeder, der har forarget folket og kostet en fyreseddel.

I en af optagelserne ser man den ene sygeplejerske række den forbudte langefinger over mod ansigtet af et nyfødt barn, mens hun i teksten til billedet har skrevet:

- Sådan har jeg det i øjeblikket med disse mini-sataner.

Læs også

Vil du have et pænere smil? Ny forskning afslører at kokosolie bleger din tænder

I en anden video til Snapchat ser man, hvordan den anden sygeplejerske holder én af babyerne op under armhulerne og lader den ’danse’ til rapmusik.

De grænseoverskridende optagelser er efterfølgende også blevet delt på Facebook, hvor de har skabt masser af forargelse og vrede.

Sygeplejerskerne er siden blev fyret.

Blandt andet har et opslag med billederne fået over 100.000 delinger og kommentarer.

Det har efterfølgende ført til, at kvindernes arbejdsplads har fået kendskab til de to sygeplejerskers behandling af de nyfødte børn, som de havde til opgave at tage sig nænsomt og kærligt af.

Læs også

Har du hård mave? Magisk 'bæ-knap' på kroppen får dig til at skide med det samme

Det var en anonym person, der gik til hospitalet med informationerne om de to ansatte. Forment en person, der havde fået tilsendt billederne på Snapchat.

Det har nu resulteret i, at hospitalet mandag har valgt at fyre begge kvinder, mens en talskvinde for hospitalet udtaler:

- Vi er bevidste om videoen og billederne, som er blevet delt online. Det er forfærdeligt, uacceptabelt og ufatteligt uprofessionelt og det vil ikke blive tolereret, lyder det fra talskvinden Jeanne Casey.

Hun bekræfter samtidig fyringen af de to kvinder og forklarer, at han i øjeblikket er i gang med at informerer børnenes forældre om den uheldige episode.

Se mere om sagen herunder.

 

Mand går til lægen med mystisk megabule på kinden: Indholdet kommer bag på alle

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip