Taget på fersk gerning: Kendt politiker spiller Pokémon Go til vigtigt møde

Spillet Pokémon Go har taget hele verden med storm. Overalt er der folk med hovedet begravet i deres mobiltelefon på jagt efter pokémons. Dillen har tydeligvis også ramt politikere.

En video fra vores skandinaviske naboer viser nemlig, hvordan den norske partileder Trine Skei Grande i onsdags forsøger at fange pokémons under et møde i Stortinget, som er nordmændenes Folketing. Det skriver den norske avis VG.

Venstre-politikerens spilleri er ikke gået ubemærket hen.

Læs også: Pokémon GO har kostet 18-årig livet: Gik ind i fremmed hus

Mødet i Stortinget var en høring om det norske forsvars fremtid i udenrigsanliggender bl.a. om Nato-alliancen, og mange finder det upassende, at den 46-årige partileder ikke var mere fokuseret. Flere medier har konfronteret hende med optagelserne.

- Jeg spiller ikke mere, fordi nogen tog det ilde op. Men nogen af os lytter bedre, når vi kan lave noget hjernedødt ved siden af. Vi er ikke alle ens, forklarer Trine Skei Grande til VG.

Læs også: Derfor er Pokémon-spillere bedre i sengen

I politikerens egne rækker er der forståelse for Trine Skei Grandes pokémon-jagt i Stortinget.

- Jeg har lang erfaring med at sidde ved siden af hende, og hun har virkelig evnen til at være til stede ved de utroligt mange møder, hun går til. Hun må ofte håndtere to ting på én gang, og andre aktiviteter kan også bidrage til forbedret koncentration under møder, siger leder af det kristelige demokratiske parti, Knut Arild Hareide til VG.

Se videoen her og bedøm selv, om Venstres partileder går over stregen:

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip