Teenagedøtrene nægtede at rydde deres værelser op: Nu går Alices løsning verden rundt

Alice var godt, gammeldags træt af, at hendes døtre nægtede at rydde op og gøre rent på deres værelser. Til sidst var hun færdig med at høre på de dårlige undskyldninger.

- Hvad gør man, når man er TRÆT af at fortælle sine teenagedøtre, at de skal holde op med at lade deres værelser se ud, som om hjemløse mennesker boede der?

Sådan lægger Alice Velásquez ud i et Facebook-opslag, hvor hun besvarer sit eget spørgsmål.

Moderen fra USA gad ikke længere bede børnene om at få deres værelser til at se præsentable ud. Derfor fandt hun en løsning, som vækker både smil og forældresolidarisk genklang på nettet.

Læs også

Mors gribende besked fra hospitalet: Min mand og baby døde, men jeg overlevede af en vigtig grund

Hun tog simpelthen alt fra pigernes værelse - og som hun skriver “Ja, ALT” - og kom det alt sammen i plastikposer. Derefter kunne døtrene købe tingene tilbage en pose ad gangen for 25 dollars per pose, hvilket cirka svarer til 160 kroner.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Poserne måtte kun købes tilbage med penge, de havde tjent ved at udføre pligter i hjemmet. Der var dog et twist.

(Artiklen fortsætter under billedet)

- Det bedste ved det? Poserne er samlet, som tingene blev fundet i værelserne. Tilfældigt. Så deres 25 dollar kan betale for en pose beskidt tøj, affald eller fodboldudstyr, skriver Alice Velásquez i opslaget.

Læs også

Mor føder identiske tvillinger - 12 år senere finder hun den ene datter på badeværelsesgulvet

Hun slog opslaget op på Facebook den 9. marts i år. Siden er det delt over 10.000 gange, og nu går det viralt igen i flere internationale medier.

Eventuelle forældre til teenagere blandt dagens.dk’s læsere kan naturligvis frit bruge idéen.

 

 

Dagens Gossip