Tidligere borgmester voldtog 4-årige pige: 'Hun lagde selv op til sex'

Foto: Trumbull County Sheriff

En tidligere borgmester har chokeret lokalsamfundet, efter det kom frem, at han gentagende gange har voldtaget en kun 4-årig pige. Den pædofile ex-borgmester er nu anholdt.

Det har sendt chokbølger gennem staten Ohio i USA, at en tidligere borgmester i byen Hubbard nu står anklaget for at have voldtaget en kun 4-årig pige. Det skriver Elitedaily.com.

Den tidligere borgmester, Richard Keenan har selv indrømmet overgrebene, men forsvarer sig med, at den lille pige selv indvilligede til sex.

Denne undskyldning har dog ikke forhindret, at Keenan, der var borgmester i Hubbard fra 2010 til 2011, nu er anholdt og sigtet for voldtægt af en mindreårig.

Richard Keenan, der er kendt som en dedikeret kristen, indrømmede i første omgang forbrydelsen til et familiemedlem samt en socialrådgiver og forklarede, at overgrebene havde stået på i en treårige periode.

Han fastholdt dog, at pigen selv gik med til sex.

Indrømmelserne kom efter, at Richard Keenan havde forsøgt at lade sig frivilligt indlægge på en psykiatrisk klinik, da han gik med selvmordstanker.

Retsagen mod den tidligere borgmester vil først finde sted til april næste år.

 

Dagens Gossip