Træt af at pynte juletræ? Ny skør øjenbryns-dille spreder sig på nettet

Foto: Instagram

En ny og opsigtsvækkende skønhedstrend har spredt sig på de sociale medier op til jul.

- Har du pyntet op til jul?

Dette spørgsmål begrænser sig nu ikke længere til de hjemlige rammer, da en række kvinder verden over i år har valgt at tage julepynten med sig.

På nettet har trenden 'Christmas tree eyebrows' nemlig spredt sig, og hitter blandt andet på Instagram under hashtagget #christmastreeeyebrows. Det skriver britiske Mirror.

Læs også

Vil du have et pænere smil? Ny forskning afslører at kokosolie bleger din tænder

I alt sin enkelthed går dillen ud på at julepynte sine øjenbryn, og samtidig er det kun fantasien, der sætter grænser. Det har flere kvinder bevist ved at pynte deres øjenbryn, som var det et juletræ.

Det er dog ikke første gang i år, at kvinders øjenbryn er genstand for opsigtsvækkende trends på nettet. I april begyndte bloggere og selvudråbte skønhedseksperter på dillen ’eyebrow feathers’, der gik ud på at buske og sprede sine øjenbryn, så de lignede fjer.

I efteråret fulgte så en om muligt endnu mere bizar øjenbryns-trend, da de sociale medier pludselig kunne byde på ’sqiggle brows’ – altså zigzag’ede bryn, der mere eller mindre fik ejermanden – eller kvinden – til at ligne en tegneseriefigur.

Nu er det så blevet jul og 'Christmas tree eyebrows' er (åbenbart) en ting. Trenden forsvinder formentlig, så snart vi har passeret 2017, og så er der kun tilbage at spørge sig selv; hvad bliver den næste øjenbryns-dille i 2018?

Læs også: Nyt studie slår fast: Så længe skal der gå, før du kan prutte foran din nye partner

Dagens Gossip