Tvillinger droppede svømmekarriere for at få større bryster - nu vækker de våde drømme i Rio

For fem år siden lod de to tvillinger sig pensionere fra synkronsvømningen for at få større bryster med brystimplantater.

Selvom de to synkronsvømmere Bia og Branca Feres endnu ikke har været i bassinet til de olympiske lege, så vækker de to tvillinger allerede voldsom begejstring i Rio.

Brasilienernes sportskarriere har ikke været problemfri, da de for fem år siden lagde svømningen på hylden for at få større bryster.

Læs også: Tvillingerne kom til verden hånd i hånd: Så unikt er båndet mellem de to piger i dag

Nu er de dog tilbage ved bassinkanten for at vise deres færdigheder i den yndefulde vandsport. Det skriver The Daily Star. 

I 2011 lod Bia og Branca Feres sig pensionere fra synkronsvømningen for at få brystimplantater – en beslutning, der vakte voldsom debat i Brasilien.

Tre år senere var de dog klar til at genoptage sporten i bestræbelserne på at vinde medaljer i Rio.

Nu er de tilbage - denne gang med større bryster og på torsdag vil de forsøge at byde de russiske favoritter på til vanddans i forsøget på at snuppe ædelmetal.

Bia og Branca Feres var bare 11 år gamle, da de vandt deres første internationale titel.

Tvillingerne er også modeller, skuespillerinder og tv-personligheder i hjemlandet, hvor deres aktiviteter dokumenteres på deres populære Instagram-profil.

 

 

 

Dagens Gossip