Tvillingerne bliver født efter 24 uger lang graviditet: Var ved at dø på fødestuen, men så får lægerne en smart idé

De to nyfødte børn svævede mellem liv og død inde på fødestuen, men så fandt lægerne en rulle med bobleplast frem.

Ægteparret Alexa og Richard Salloum fik forvandlet deres babydrømme til et mørkt mareridt, da de efter en blot fem måneder lang graviditet blev forældre til to børn.

I syv år forsøgte parret at få børn, men problemerne stod i kø i byen Southwick i det sydlige England, da familieforøgelsen blev til virkelighed med hjælp fra en kunstig befrugtning.

Den lykkelige graviditet fik en abrupt ende, da Alexa Salloum måtte køres på hospitalet.

Først troede hun, at hun var blevet ramt af en infektion, men i virkeligheden var hun ved at føde.

Læs også

Søn sælger lemonade i tre år for at få råd til en hest - da han ser ind i stalden, bryder han sammen

Tvillingerne Isabelle and Fletcher Salloum fik en hård start på livet, da de kom til verden efter en 24 uger lang graviditet.

Lille Fletcher blev først født, men han var helt lydløs og græd ikke, og familien fandt ud af, at drengen ikke trak vejret.

Bagefter kom Isabelle, der straks begyndte at græde, og begge de nyfødte børn modtog med det samme behandling i forsøget på at redde deres liv.

Privat

Lægerne valgte at pakke tvillingerne ind i bobleplast, så de var i stand til at holde varmen, og først 12 timer senere måtte de nybagte forældre se de to små børn for første gang.

I de næste par måneder var Isabelle flere gange inde på operationsbordet, da komplikationer som blødninger i hovedet var med til at gøre den lille piges helbred usikkert.

Efter lang tid var børnene dog raske nok til at komme hjem.

Privat

- Nu er de 19 måneder, men de ville være 15 måneder, hvis de ikke var blevet født for tidligt. Det er helt utroligt, at de har det så godt, siger Alexa Salloum.

Dagens Gossip