Ung kvinde 'spiste' sin tvilling: Læger fandt tænder, hår og hjerne i hendes mave

Natashjja Heming fra Sydney i Australien begyndte at få uudholdelige mavesmerter, da hun var 13 år gammel. 10 år senere fandt læger omsider den utrolige årsag.

22-årige Natashjja Heming gemmer på en historie, som er lidt vildere end de fleste. Hun var 13 år gammel, da hun begyndte at få alvorligt ondt i maven, og det tog læger et årti at finde ud af hvorfor.

Hun troede egentlig, at hun led af voldsomme mentruationssmerter, så da læger endelig fortalte hende, hvad hun i virkeligheden fejlede, var hun chokeret, skriver Daily Mail.

Natashjja Hemings mave indeholdt en voksende cyste på størrelse med en fersken, der gemte på både hår, tænder, hjernemasse og hud. 

Læs også

Teenagemor skrev rædselsvækkende besked på Facebook efter hendes baby stoppede med at trække vejret

- Jeg joker med, at jeg spiste min tvilling i min mors mave, hvilket ikke er videnskabeligt bevist, men det er noget, der er blevet nævnt, siger hun til det australske medie Mamamia.

Natashjja Hemings smerter var så voldsomme i teenageårene, mens hun gik i skole, at hun til tider besvimede. Til sidst besluttede hun sig for at opsøge en ny læge, og det var under en scanning, at cysten blev spottet.

Natashjja Heming havde ondt i maven i 10 år. Foto: Facebook

Den unge australier var lettet over at finde ud af, at der rent faktisk var god grund til hendes smerter - at hun ikke bare var skør.

Hun valgte at gennemgå en operation for at få 'posen' med menneske-rester fjernet, fordi hun frygtede, at den ville vokse sig så stor som en mango og skabe endnu flere smerter.

Læs også

Advarsel efter bizar dødsulykke hos bedsteforældre: 1-årig pige hang fast og kunne ikke reddes

Natashjja Heming kan ikke lade være med at tænke på, om hun virkelig 'spiste' sin egen tvilling i sin mors mave. Der er nemlig tvillinger i hendes familie, og derfor mener hun ikke, at det er usandsynligt.

Dagens Gossip