Venner misbrugte 15-årige Audrie og spredte billederne på nettet

Audrie Pott var 15 år gammel og elev på Saratoga High School i USA, da hun blev offer for seksuelle overgreb til en privatfest med sine skolekammerater.

Den unge pige vågnede op halvnøgen med grove beskeder på hele kroppen efter at have fået et blackout af alkohol. Tre klassekammerater havde skrevet 'anal' på hendes ryg, de havde tegnet på hendes bryster og underliv, og hendes ansigt var malet sort.

Drengene havde taget billeder af hende, mens hun var bevidstløs, og da hun vågnede, huskede hun intet fra aftenen før. I dagene der fulgte, spredte de ydmygende billeder sig på hele skolen, selvom hun desperat forsøgte at stoppe det. Hun skrev til sine venner for at få at vide, hvad der var sket til festen i håb om at genkalde sig hændelserne fra aftenen.

Hun forsøgte at samle sig og få sit liv tilbage, men den massive mobning fra alle sider via sociale medier blev for meget for hende.

- Hele skolen ved det... Mit liv er ødelagt, skrev Audrie Pott til en ven på Facebook otte dage efter festen. Og så begik hun selvmord. Audrie Pott hængte sig på sin mors badeværelse og døde få dage senere.

En ny dokumentar på Netflix 'Audrie & Daisy' fortæller historien om fire unge piger, der alle oplevede at blive ofre for seksuelle forbrydelser og efterfølgende ydmygelser på sociale medier. 

Audrie Potts mor Sheila Pott fortæller i et interview om den grusomme oplevelse at miste sin datter:

- Vi kom hjem, og hun gik ud på badeværelset. Jeg gik ud for at se til hende nogle minutter senere, men hun svarede ikke. Da brød jeg døren op. Jeg kunne ikke tro, hvad der var sket. I de tre dage, vi var på sygehuset, kunne vi ikke tænke på andet end, hvad der var sket. Hvorfor gik det galt?

- Det var først om søndagen efter begravelsen, at vi fik at vide, at der var sket et overgreb, siger Sheila Pott.

De tre drenge indrømmede først senere, at de havde misbrugt Audrie Pott seksuelt, mens hun havde været bevidstløs af druk, men ingen af dem mærkede konsekvenser, der kunne måle sig med Audrie Potts forfærdelige skæbne. På grund af deres unge alder mellem 15 og 17 år, blev deres navne aldrig offentliggjort. 

'Audrie & Daisy' har premiere på Netflix 23. september. Se traileren herunder.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip