Ville bare tage en selfie: Syrienkriger sprænger sig selv og kammerater i luften ved en fejltagelse

Foto: Youtube

En video, hvor en syrienkriger angiveligt udløser en bombe i stedet for at tage en selfie, er dukket op på nette.

Med udbredelsen af internettet har vi ofte set, hvordan flere og flere oprører rundt om i verden har fået for vane af dele deres budskaber med hele verden via internettet.

Især på Youtube finder man mange af den slags videoer – blandt andet fra Syrienkrigere, der på den måde effektivt kan sprede deres agenda. Det skriver Daily Mail.

Nu er der imidlertid dukket en video op på nettet, som oprørene i Syrien nok helst ikke så publiceret.

Videoen, hvis autenticitet dog endnu ikke er verificeret, forestiller angivligt en flok syrienkrigere fra gruperingen Free Syrian Army, der sidder foran et videokamera – sandsynligvis for at sprede et af de førnævnte budskaber over nettet.

I optagelserne ser man på et tidspunkt, at manden til venstre i billedet ønsker at forevige øjeblikket med sine 'kolleger', hvortil han derfor finder en mobiltelefon frem.

Mens de resterende syv mænd sidder foran et rebel-flag og synger til kameraet, gør manden til venstre klar til at tage en selfie med de andre mænd i baggrunden.

Hvad manden dog ikke ved er, at telefonen - angiveligt – er forbundet til en hjemmelavet bombe. For da selfien skal tages, og manden trykker på knappen på mobiltelefonen, høres et lille klik inden en eksplosion pludselig går af i rummet, der med ét fyldes af røg.

Man kan se eksplosionen vælter kameraet og efterfølgende høre råbene fra flere af de panikslagne mænd.

Bomben i sig selv kan ikke have været særlig kraftig, da kameraet fortsat optaget, men samtidig vides det ikke, hvorvidt nogle af mændene er kommet til skade.

The Free Syrian Army er ikke en gruppe med tilknytning til ISIS. Tværtimod er gruppen allieret med vesten i kampen mod ISIS.

Syrian Rebel Takes Selfie With Phone Rigged To Bomb

 

Dagens Gossip