Wow: Ny trailer for 50 Shades viser første glimt af Grey og Anastasias bryllup

Foto: Universal Pictures

Universal Pictures offentliggjorde søndag første trailer for Fifty Shades Freed - tredje film i rækken om Christian Grey og Anastasia Steele.

Søndag blev en helt ny trailer offentliggjort for tredje og sidste film i rækken af den frække trilogi om Mr. Grey og Anastasia Steele.

Eller det vil sige Mr. og Mrs. Grey - traileren starter nemlig med at vise Anastasia i brudekjole og slør og Christian Grey i jakkesæt, mens han sætter en ring på hendes finger.

- Alt hvad jeg har, er nu dit, lyder det fra Christian Grey, hvorefter det nygifte par kører hen til et privatfly i deres sorte Audi.

Læs også

Første trailer for den nye Fifty Shades-film er endelig ute

Men pludselig tager traileren en dramatisk drejning, da Anastasia finder en pistol og en ukendt mand holder en kniv for hendes strube.

Efter alt at dømme er der altså lagt op til masser af romantik, drama og erotiske sexscener mellem den frække Christian Grey og den mere uskyldige Anastasia Steele.

Hvis du skal se Fifty Shades Freed, må du dog væbne dig med tålmodighed. Filmen har nemlig først premiere i forbindelse med Valentines Day - du kan se den i de danske biografer fra den 8. februar.

Læs også

Brun uden sol: Nye selvbruner piller skal mindske risikoen for hudkræft

Holdet bag filmene har udover traileren forkælet deres fans med to nye plakater for Fifty Shades Freed - begge viser Anastasia Steele i brudekjole og med teksten: 'Mrs. Grey will see you now'. 

Resten af traileren skulle blive offentliggjort i november. 

Du kan se den foreløbige trailer lige herunder. 

5 ting kvinder aldrig må gøre ved en tissemand

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip