23-årig turist død efter skræmmende ulykke i dansk ferieparadis

Skrevet af Emil Martesen

1 uge siden

|

08/05/2024
Foto: Google Street View
Hvil i fred.

Dagens topnyheder

De tidlige morgentimer tirsdag blev langt fra som de plejer på Mallorca, der blev rystet af en tragedie.

En 23-årig turist mistede livet i et forsøg på at klatre mellem balkoner på Hotel Timor i Playa de Palma i det danske ferieparadis. Den 23-årige mand havde låst sig ude og forsøgte at nå sit værelse fra hotellets tagterrasse, men faldt flere meter ned og døde på stedet.

Det skriver Bild.

Ikke første gang

Ulykken er den seneste i en række af fatale hændelser, der skyldes en farlig trend kendt som 'balconing'. Det fænomen involverer risikofyldte spring fra hotelbalkoner, enten til nabobalkoner eller ned i fælles poolområder, og har i årenes løb forårsaget flere dødsfald blandt turister på Mallorca.

Det er især unge turister fra Tyskland og Storbritannien, beruset af øens feststemning og store mængder alkohol, der udfordrer skæbnen med disse stunts, som også kostede den 23-årige tyske turist livet.

Tilbage i 2014 mistede en ung dansker livet under lignende omstændigheder, da han faldt fra fjerde sal på sit hotel i Magaluf.

En optælling foretaget af TV 2 viste, at der i perioden 2012-2014 alene i Magaluf-området var 12 lignende faldulykker, hvor det i langt de fleste tilfælde var statsborgere fra Storbritannien, der var involveret i ulykkerne. med britiske turister som de hyppigste ofre.

Vi her på redaktionen sender de varmeste tanker til alle de pårørende i den svære tid.