15-årig dreng angrebet af sine plageånder efter skole

En 15-årig dreng blev voldsomt forslået, da han blev overfaldet på vej hjem fra skole. Nu frigiver forældre de blodige billeder.

Da en 15-årig dreng stod af bussen på vej hjem fra skole sidste onsdag, blev han mødt af en meget uventet og skræmmende velkomstkomite. 

Her stod der angiveligt en ældre elev, der dagligt moppede og chikanerede den 15-årige dreng i bydelen North Cornelly i den sydlige del af Wales, England, skriver Metro.  

Med knytnæver og spark blev den 15-årige dreng slået til blods og blev efterfølgende kørt til hospitalet, hvor lægerne kunne behandle ham for to hævede læber, et hævet og blodigt underansigt og en brækket kæbe. 

Læs også

Dagplejemor fanget på overvågning: Forældre tror ikke deres egne øjne, da de ser overfald på video

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Familien har taget  billeder af drengens skader, og en veninde til drengens mor, Sarah Davies, har delt billederne på de sociale medier.    

- Vær søde at stå frem, hvis I har set noget, der kan hjælpe politiet, skriver veninden på Facebook, hvor hun af familien har fået lov at dele billederne. 

Foto: Facebook

Siden er en 17-årig dreng blevet anholdt i sagen, efter at politiet ved flere lejligheder har bedt vidner om at stå frem.  

De voldsomme billeder har fået mange reaktioner på sociale medier, hvor flere har kommenteret de voldsomme billeder. 

Læs også

19-årig kvinde overfaldet og forsøgt voldtaget på sti

- Stakkels dreng, han gør ikke nogen noget og er en af de sødeste drenge jeg kender. Jeg håber, at de fængsler dem, der har gjort det her, skriver Lisa Farmer i en kommentar til opslaget af familiens veninde.  

Herhjemme forsøger tyve sig også med grove numre, men her tog et jydsk ægtepar selv affære, og anholdte en tyv, som parret overraskede

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip