Indbrudstyvens nye smart trick: Her skal du holde ekstra øje med skjulte brødkrummer

Foto: Shutterstock.com

Indbrudstyve bruger et nyt smart trick, så de kan finde ud af, om de kan begå indbrud i dit hjem. Herunder kan du læse om det nye trick.

Hvis du i løbet af den nærmeste tid oplever, at der pludselig ligger nogle brødkrummer foran din dør, så har du muligvis været et potentielt offer for indbrudstyve.

Indbrudstyve benytter nemlig et ‘nyt’ smart trick til at finde ud af, om du er hjemme, og hvis ikke du er det, så slår de til.

Læs også

Dårlig nyhed for mindst en million danskere: Mister penge fra 1. januar

Advarslen stammer fra en person, der advarer mod lige netop dette trick. Vedkommende har skrevet et længere opslag på Facebook, der lyder således:

“Da jeg kom hjem i går eftermiddags og åbnede hoveddøren, faldt der noget hvidt brød ned på jorden foran mig. Rester af brødet lå oven på døren mellem fals og kant,” fortæller manden der uddyber:

“Hvis jeg ikke havde opdaget brødet, så kunne fuglene have spist det i ro og mag, og så var alle spor forsvundet. Smart. Hvis brødet stadigvæk havde været der efter mørkets frembrud, så kunne tyve komme forbi og se, at der ikke havde været nogen hjemme endnu, og så begå indbrud,” skriver han i opslaget, som han slutter med en opfordring.

“Så vær opmærksom på din hoveddør og mystiske personer i området,” lyder det slutteligt fra manden.

Denne person bor i Snekkersten, der er en bydel i Helsingør, men advarslen spreder sig i mange grupper på Facebook. Senest er det blevet delt i Facebooksiden Helsingør, der har lidt over 20.000 medlemmer.

Hermed deler vi altså opfordringen videre, så du er opmærksom på, hvad det betyder, hvis der pludselig falder brødkrummer ned fra din dør, når du åbner den.

Har du oplevet dette før?

Læs også

Nu kan du få leveret dine McDonalds-burgere derhjemme

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip