Kvinde bestilte lejemord på kæresten: Her er hendes dom

Polfoto: Jens Dige. Arkivfoto af Retten i Lyngby, hvor Emanuela Consortini fredag blev kendt skyldig i at forsøge at hyre en lejemorder.

Parret er stadig sammen i dag.

Den 58-årige herboende italiener Emanuela Consortini er fredag blevet idømt seks års fængsel og udvisning fra Danmark for at have bestilt et lejemord på sin kæreste.

Det skriver Ritzau. 

Læs også

Far fra Billund risikerer fængsel for blodskam: Havde sex med 24-årig datter 'uden tvang'

Med dommen blev den 56-årige kvinde fundet skyldig i, at hun på internettet forsøgte at hyre en lejemorder, som skulle skaffe hende af med hendes kæreste. Med den virtuelle valuta bitcoins, har hun overført det, der svarer til 29.300 kroner til en konto for det planlagte mord. 

Emanuela Consortini har under hele sagen nægtet sig skyldig. 

- Jeg er en meget troende person. Og jeg ved, at retfærdigheden vil ske fyldest. Jeg har ikke gjort det, jeg er dømt for, sagde hun, inden dommere og nævninger trak sig tilbage for at votere om straffen, sagde Emanuela Consortini ifølge Ritzau. 

Hun forklarede i retten, at en albaner ved navn Luc fik hende til at købe bitcoins af en fyr kaldet Elias, som hun mødtes med ved Nørreport Station i København. Ifølge hende må det må være personen Luc, der har bestilt lejemordet.

Men selvom hun angiveligt har kendt denne Luc gennem et år og mødtes med ham flere gange, har hun ingen kontaktoplysninger på ham, ligesom ingen har kunnet opspore denne Luc. 

Læs også

Brun uden sol: Nyt produkt kan gøre dig brun uden at skade huden

Derfor mener Retten, at hun lyver om denne persons eksistens. 

Retten lagde derimod vægt på, at tekniske undersøgelser skaber en klar forbindelse mellem fundene på kvindens computer, i hendes lejlighed og siden i hendes fængselscelle og så den lejemorderhjemmeside, hvor drabet på kæresten Sergio blev bestilt.

Offeret skulle være hendes kæreste, som den 58-årige kvinde stadig er kæreste med. 

Emanuela Consortini bor i Hellerup, men stammer fra byen Catania på Sicilien. Hun har boet i Danmark siden sidst i 80'erne, hvor hun blev gift med en dansk.  

Mand var ved at betale i SuperBrugsen, da personalet blev mistænksomme: Så opdagede de det hemmelig rum

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip