Disse tilbud vil du ikke undgå - se dem her

Foto: Shutterstock

Fodboldsæsonen og mange andre sportsgrene er i fuld gang. Det betyder også, at der igen kan være en masse penge og gode tilbud at hente hos bookmakerne.

Denne artikel indeholder affiliatelinks

Til dig som er bekendt med sport betting, så ved du også, at nogle bookmakere til tider tilbyder freebets, bonuskoder, velkomstbonusser mv., men de er ikke altid lige nemme at finde, og det kan ofte være tidskrævende at støve dem frem i et marked, med så mange forskellige udbydere.

Og til dig som ikke helt er bekendt med diverse bonusser, og hvad du får ud af dem, så læs med her:

Hos mange bookmakere får du muligheden for at indløse en velkomstbonus, såfremt du endnu ikke er oprettet hos dem endnu. Denne bonus medfører oftest at din indbetaling vil blive doblet op, så du har lidt ekstra at spille for.

Derudover vil man også opleve, at bookmakere ind imellem tilbyder freebets og risikofrie bets. Et freebet betyder, at du får et gratis spil på eksempelvis 50 kr., som så vil blive fratrukket din gevinst. 

Et risikofritbet derimod betyder, at sætter du 1000 kroner på en kamp, og udfaldet ikke er med dig, så vil du få de 1000 kr. retur på din konto.

Find den bedste tilbud her

 

Læs også

Mand vandt 56.5 millioner kroner på en aften

De bedste tilbud samlet ét sted

123bookies har lavet en liste over bookmakere, som de i øvrigt hele tiden holder opdateret, så du aldrig går glip af de bedste tilbud.

Bookmakerne som 123bookies samarbejder med, er særligt udvalgte, så du kan være helt sikker på, at udbyderne er legitime, har de mest konkurrencedygtige odds og bonusser, samt er nemme at navigere rundt i mv.

Du finder blandt andet velkomstbonusser uden omsætningskrav, free spins og mange andre gode tilbud.

Det betyder altså, at du har mulighed for at benytte dig af de bedste tilbud fra de bedste bookmakere på markedet i sikre hænder - alle sammen samlet ét sted.

Se de bedste tilbud her