Derfor er denne måltidskasse mere populær end nogensinde

Foto: Hellofresh

Denne artikel indeholder affiliate links.

Da regeringen tidligere i år indførte lockdown og opfordrede os danskere til at blive hjemme, betød det, at flere danskere end nogensinde før valgte at handle online fremfor i de fysiske butikker.

Her blev måltidskasser en del mere populære, da de tilbyder os at spare et par ture til det nærmeste supermarked og i stedet få alle ingredienser leveret lige til døren nemt.

Én af de måltidskasser, som har oplevet særlig stor vækst, i de seneste par måneder er Hellofresh, der lige nu tilbyder fri fragt og 30% rabat på dine to første kasser.

Men hvorfor vælger så mange danskere at tilmelde sig HelloFresh netop nu? Dette kan blandt andet skyldes, at du kan sammensætte din ugentlige menu præcis, som du kan lide den. Herudover kan du udskifte dine retter, lige når det passer dig.

På ugentlig basis får du 12 forskellige opskrifter at vælge imellem. Dette er både kendte danske darlings samt vidunderlige retter fra alle hjørner af verden.

Deres mix af danske darlings og det vældige verdenskøkken inspirerer mange til både at prøve gamle kendige, men samtidig også kaste sig ud i nye retter, som mange af os ellers ikke lige får lavet selv.

Herudover er der stort fokus på råvarer i topkvalitet samt gode opskrifter, der er nemme at følge og genbruge senere. Med HelloFresh kan alle finde ud af at lave mad i topklasse – bestil din første kasse med 30% rabat og fri fragt her.

Foto: Hellofresh

Kristian Hald, der er administrerende direktør for HelloFfresh i Danmark og Sverige fortæller i en pressemeddelelse:

”Vi er enormt begejstrede og taknemmelige for, at vi kan tilbyde danskere i hele landet et nyt og forfriskende enkelt alternativ inden for måltidskasser. I Danmark har vi et meget etableret marked for måltidskasser, men vi føler os sikre på, at vi med vores koncept kan tilbyde en større fleksibilitet og et mere enkelt koncept."

Sådan kommer du i gang med HelloFresh

Hvis du også gerne vil i gang med HelloFresh, så kan du bestille via dette link, hvor du automatisk får 30% rabat på dine første to kasser samt fri fragt. Der er ingen binding.