El-priserne er eksploderet i 2022: Sådan kan du højst sandsynligt spare flere 1.000 kroner på din el-regning

Foto: Shutterstock

Det seneste år, er vores el-regninger steget til det dobbelte og mere til. Med en mangel på grøn energi og sanktionerne mod Rusland, har gjort at energi priserne er steget helt enormt. Udbuddet af el er nemlig blevet mindre og efterspørgslen er stadig stor.

Indeholder affiliatelinks

De høje el-, gas- og benzinpriser har gjort at vi danskere har mindre mellem hænderne hver eneste dag. Det gør at vores rådighedsbeløb er blevet mindre, og der dermed er blevet færre penge til ferier og andre oplevelser.

Om el-priserne kommer til at falde den kommende tid, vides ikke, men har du egentlig fået tjekket op på om du har det billigste el på markedet? Det kan du nemlig nu. Der kan være flere tusinde kroner at spare.

Stigningerne kan nemlig svinge for de forskellige el-sleskaber, og det kan derfor være en god ide at få tjekket om der billigere alternativer på markedet.

Se hvor meget du kan spare på din el-regning her.

Sådan kan du spare flere 1.000 kroner på din el-regning

Det kan være svært at finde rundt i alle de el-udbydere der er på markedet og hvad de tilbyder. Heldigvis har Tjenestetorvet samlet nogle af de bedste udbydere på markedet, så du slipper for at indhente tilbud fra alle udbyderne. De sammenligner alle udbyderne, og du kan højst sandsynligt spare flere tusinde kroner årligt ved at få indhentede deres tilbud.

Indhent dine gratis tilbud på el her.

Ved at indhente dine igennem tjenestetorvet forpligter du dig til absolut ingenting. Det er helt gratis og uforpligtende. Det eneste du skal gøre er at indtaste din e-mail, dit postnummer og adresse. Herefter vil du få nogle uforpligtende tilbud på el tilsendt.

Kan du ikke spare nogle penge på deres tilbud, så skal du bare være glad, for så har du nemlig det bedste selskab på markedet. Det ville dog være ikke at indhente de helt gratis tilbud, nu hvor el-regningerne er steget så voldsomt.

 

Dagens Gossip