Forsvinder dine penge også til faste udgifter? Sådan kan du muligvis få mere luft i budgettet

Foto: Shutterstock

Går flere af dine penge end normalt til dine faste udgifter, og du føler at du har færre penge mellem hænderne? Det er en situation mange af os danskere oplever for tiden. Udgifterne til vores faste udgifter, som strøm, benzin og gas er nemlig steget helt enormt det seneste år. Men der kan stadig være mange penge at spare.

Indeholder affiliatelinks 

Os danskere lider økonomisk på grund af de stigende priser til bl.a. strøm, benzin og gas. De stigende priser på vores nødvendighedsvarer gør, at vi danskere har færre penge mellem hænderne. Det betyder at vi danskere har mindre rådighedsbeløber til at spise på restauranter, gå i biografen eller hvad vi nu synes er sjovt. 

Men hvornår har du egentlig sidst tjekket dine faste udgifter igennem? Har du fået tjekket om der er billigere alternativer på markedet, som tilbyder det samme som din nuværende udbyder? 

Der kan nemlig være flere 1.000 kroner at spare på dine faste udgifter, hvis du blot kigger på de rigtige poster og de rigtige steder. 

Sådan kan du muligvis spare flere 1.000 kroner

Vi har her nedenfor samlet nogle af de steder du kan spare på dine faste udgifter. Hvis du trykker på nedenstående links, kan du indhente helt gratis og uforpligtende tilbud på det samme som du får idag. Du vil ikke være bundet af noget, og finder du ikke billigere alternativer, så kan du blot afvise og sige nej. 

Det kan være du ikke finder noget der billigere, men hvorfor ikke lige tjekket det igennem? Det kan jo være du kan spare en masse penge, som du kan bruge på sjov og ballade. 

Strøm

Det seneste år, er el-regningerne bliver højere og højere. Højst sandsynligt kommer det ikke tilbage på det nivuea som det var på før, men der kan være mange tusinde kroner at spare årligt. Nogle el-selskaber har nemlig haft en højere stigning i priser end andre, og derfor kan du med fordel se om der er andre alternativer at få strøm fra.

Indhent dit gratis tilbud på strøm her

Internet og bredbånd

En anden fast udgift, som du højst sandsynligt har, er din internet regning. Men hvornår har du sidst tjekket om du kan få et billigere internet uden at gå på kompromis. Priserne kan nemlig variere voldsomt på stabilt og godt net. 

Indhent dine tilbud på internet og bredbånd her

A-kasser

Skal du have ret til dagpenge, hvis du en dag bliver arbejdsløs, så skal du være medlem af en a-kasse. Der kan dog forekomme store prismæssige forskelle på hvad sådan et medlemsskab kan koste.

Indhent dine tilbud på a-kasser her

Isolering

Du kan nemt spare en masse penge på din varmeregning, hvis dit hus ikke er optimalt isoleret. Ved at få isoleret dit hus yderligere kan du spare mange penge på din varmeregning hver eneste måned.

Indhent dine tilbud på isolering her

Mobilabonnoment

Der er i dag næsten utallige mobiludbydere, men har du den rigtige? Måske betaler du for meget for det for forbrug du har nu, eller måske kan du få endnu mere for de samme penge. 

Indhent dine tilbud på mobilabbonomenter her 

Alle ovenstående tilbud er helt gratis og uforpligtende.