Gas og oliepriser eksplodere - Skift til en varmepumpe og få op til 25.000 kroner i tilskud

Foto: Shutterstock.com

Gas- og oliepriserne er eksploderet. Derfor er det nu muligt at spare en masse penge, hvis du vælger at skifte din nuværende energikilde ud med en varmepumpe. Hertil kan få op til 25.000 kroner i tilskud. Du kan få et helt gratis og uforpligtende tilbud på en splinter ny klimavenlig og morderne luft til vand varmepumpe her.

Indeholder affiliate links

Gas- og oliepriserne er eksploderet de seneste måneder. Det betyder, at hvis du har et ældre gas- eller oliefyr, så er der en rigtig god grund til at få det skiftet ud. De ældre fyr er nemlig blevet dyrer, når du skal varme din bolig op, i de kolde vinter dage.

En økonomisk og miljøvenlig løsning kunne være at skifte til en varmepumpe. En luft til vand varmepumpe bruger f.eks. udeluft og omdanner det til varme. Den varme kan bruges i din guldvarme og dine radiatorer.

Det både billigere for dig økonomisk, og bedre for miljøet, da de ældre fyr udleder en del CO2.

Få et uforpligtende tilbud på en luft til vand varmepumpe her

Spar 8.000 kroner om året

Har du f.eks. et gasfyr, kan du ved at skifte til en varmpumpe spare ca. 8.000 kroner om året på at have en varmepumpe. Med de stigende gas priser kan det beløb de kommende år stige endnu mere.

Få et uforpligtende tilbud på en luft til vand varmepumpe her

 

Læs også

El-prisen stiger med flere 1.000 kroner: Se hvor mange penge du kan spare på din el-regning

 

Få op til 25.000 i tilskud

En varmepumpe er altså både bedre for miljøet og din pengepung, men oven i det, kan du få op til 25.000 kroner i tilskud til installering af en varmepumpe. Det er det såkaldte håndværker fradrag du kan bruge, hvor du kan ansøge om at få et tilskud på op 25.000 kroner, hvis du vælger at få installeret en varmepumpe.

*De eneste krav der er, er at der skal være to voksne i hustanden, samt at du ikke må installere varmepumpen selv, da det skal gøres af en proffesionel.

Det betyder altså, at hvis du vælger at skifte dit gamle gas- eller oliefyr ud med en varmepumpe, kan du spare en masse penge årligt, samt du hjælper miljøet ved at vælge en mere CO2 venlig løsning. Oveni det, kan du få et håndværkerfradrag på 25.000 kroner til installeringen af varmepumpen.

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men den er god nok.

Få et uforpligtende tilbud på en luft til vand varmepumpe her