Så kom sommeren – Eksperter anbefaler disse vine til dine sommeraftener

Foto: Shutterstock.com

Vi har sammen med eksperterne hos Densidsteflaske taget et kig på, hvilke vine du bør drikke til din sommeraften.

Denne artikel indeholder affiliate links

Så ramte sommeren endelig Danmark med høje temperaturer og solskin. Det giver anledning til få havemøblerne ud og grillen frem, samt nyde et godt glas vin sammen med familien eller vennerne. I den anledning vil vi gerne klæde dig på, så får de helt rigtige vine til dine sommeraftener.

Vi har sammen med deres vineksperter lavet en guide, så dine aftener bliver perfekte og du får de rigtige vine. Her er der både forfriskende vine, grill vine, og vine til når du skal hygge med vennerne eller familien.

De lækre bobler

Når solen står højt og temperaturen er høj, er det bedst at få en forfriskende vin, som kan holde hovedet koldt og frisk.

Her anbefaler Densidsteflaske.dk en boblende vin, som vinen Liquid Gold Bubbles Purple, som kommer fra de nordøstlige områder i Italien. Det er en mousserende hvidvin, der har kompleksiteten og smagsdybden som ofte er forbundet med Champagne. Liquid Gold er perfekt til at få startet din aften, på den bedste måde.

Læs mere om Liquid Gold Bubbles Purble her

Densidsteflaske.dk anbefaler her også hvidvinen Baglietti Prosecco No. 10, som kommer fra det berømte vinhus, Cantina Baglietti, i det nordlige Italien. Den kommer i en fantastisk flot flaske og har en dominerende duft og elegant tør smag af pærer, citrus og mandler, kombineret med en velafbalanceret syre, er denne vin en god kandidat til din sommeraften.

Læs mere om Baglietti Prosecco No. 10 her

Til steaken

Til en bøf, tilhørers der rødvin. Det anbefaler densidsteflaske.dk også, og har fundet disse to vine, som vil være perfekte at parre med dit grillstegte kød.

Den første vin der anbefales, er vinen Charles Smith Boom Boom Syrah 2017, som kommer fra den amerikanske vinproducent Charles Smith. Denne vin er bogstavelig talt en vaskeægte smagsbombe, der detonere kraftige, mørke og intense smage i munden og udfolder en bred duft palette af friske frugtnoter. Vinens store smagsnuancer gør den perfekt til grill kødet.

Læs mere om Charles Smith Boom Boom Syrah 2017 her

Den anden vin der anbefales, er den spanske vin Don Simon Nature Merlot, som er en spændende vin, som er en blanding af den franske Merlot-drue og de spanske-druer fra den absolutte største spanske producent Garcìa Carríon, som er en af de førende i verden. Med en saftig og forfriskende smag og intense noter af modne frugter er denne vin et ideelt valg at parre med et stykke velsmagende kød.

Læs mere om Don Simon Nature Merlot her

Til hygge med familien og vennerne, samt lette grillretter 

Til både fisk og grøntsager er en rosé eller en hvidvin et match. Derfor har vi fundet 3 forskellige flasker, du kan nyde, både til maden og med familien eller vennerne.

Den første vin er Charles Smith Band of Roses Rosé 2018, som er en Rosé som skal drikkes meget kølig. Selve vinen er en tør Rosé lavet på 100% Pinot gris. Den er ren, levende og frisk og har en gennemtrængende smag af guava, mandarin og passionsfrugt. En sand rockstjerne inden for rosé vine.

Læs mere om Charles Smith Band of Roses Rosé 2018 her

Den anden rosé, der bliver anbefalede er den prisvindende Mirabeau Belle Année Rosé 2019. Dette er en vegansk dyrket vin og vandt i 2019 guld i Drinks business global masters rosé. Det er en vin som er perfekt at dele med venner og familie i solen og med en flot blå himmel. Selve vinen, er en delikat rosé fyldt med frugtige aromaer samt et hint af citrus, grapefrugt, appelsinskal, jordbær og roser.

Læs mere om Mirabeau Belle Année Rosé 2019 her

Den sidste vin, er den Australske hvidvin Chaffey Bros Wine Co. Tripel punkt 2018. Det er en moderne vin, som er af høj kvalitet og er fremragende til en varm sommerdag, samt passer perfekt til fisk eller grøntsager. Den har fået gode anmeldelser og er super lækker til prisen.

Læs mere om Chaffey Bros Wine Co. Tripel punkt 2018 her

Vi ønsker dig en rigtig god sommer, og håber at denne guide kan hjælpe dig til at gøre den endnu bedre.   

 

 

Dagens Gossip