Ny app hjælper med havens gøremål og advarer om vejrforhold

’Haveguide’ er din helt egen huskeliste over gøremål i haven. Her får du gode råd til, hvornår du bør gøre hvad – og hvordan du gør det. Du får advarsler om vejrforhold, der kan have betydning for din have. Og så kan du oprette personlige haveaktiviteter, som du gerne vil mindes om i fremtiden.

Plæne, potteplanter eller køkkenhave

’Haveguide’ er opdelt efter forskellige emner, som du kan vælge til og fra ift. dine personlige interesser – om det så er plæne, køkkenhave, frugthave, træer og hække, haveblomster eller potteplanter.

Hvert emne indeholder en huskeliste med haveaktiviteter i årets løb, så du ikke risikerer at glemme, eksempelvis hvornår det er på tide at beskære æbletræerne. Du kan sortere aktiviteterne på listen efter måned eller interesseområde.

Alle aktiviteterne på listen beskrives kort i app’en med et link til en tilhørende uddybende artikel på Gardena.dk. Når du er færdig med en opgave, kan du markere den som udført. Hvis der er aktiviteter på listen, der ikke er relevante for dig og din have, sletter du dem bare, så bliver de ikke vist igen.

Personliggør med egne haveaktiviteter

I ’Haveguide’ kan du også oprette dine egne haveaktiviteter. Skriv ned, hvad der skal gøres, og angiv en dato, så får du en besked, når det er på tide at udføre arbejdet.

Vejr-alarm beskytter havens blomster

’Haveguide’ er udstyret med en GPS-funktion, så du kan få advarsler om vejrforhold i dit område. Det kan ikke mindst være smart ved pludselig nattefrost i foråret og efteråret.

’Haveguide’ fungerer også offline – dog uden adgang til de uddybende artikler.

 

Dagens Gossip