Ford B-MAX hitter i Europa

Fords kompakte familiebil, Ford B-MAX, er et hit blandt europæiske bilkøbere. Mindre end et år efter introduktionen, har Ford B-MAX indtaget pladsen som den mest populære kompakte MAV (Multi Activity Vehicle) i Europa.

Ifølge en ny markedsanalyse er der i årets første seks måneder solgt mere end 38.000 B-MAX’er, hvilket bringer B-MAX’en helt i top med en markedsandel på knap 16 procent.

Danskerne har også taget godt imod den lille familiebil med skydedøre. Her har den fortrængt de nærmeste konkurrenter og indtager en samlet niendeplads blandt alle MAV’er og MPV’er, der bliver solgt på det danske marked.

B-MAX’en er netop blevet hædret med prisen ’AUTOBEST 2013’. Motorjournalister fra 15 Central- og Østeuropæiske lande placerede bilen øverst på skamlen, først og fremmest på grund af B-MAX’ens overordnede kvalitet, de nemme adgangsforhold grundet de fraværende midterstolper og den flere gange prisvindende 1,0 EcoBoost benzinmotor.

Mere end 80 procent af alle B-MAX’er bliver solgt med Fords stemmestyrede SYNC kommunikationssystem, der blandt andet rummer det unikke og prisvindende Automatisk nødopkald, som automatisk ringer op til alarmcentralen ved et alvorligt uheld.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip