KIA-kvalitet: 7 års garanti og serviceaftale

Du finder en KIA-model til ethvert behov: Fra den byvenlige KIA Picanto til den rummelige og kraftfulde KIA Sportage. Derimellem finder du blandt andet familiens nye firhjulede medlem, KIA Cee'd.

Køreglæden er indbygget i alle KIAs forskellige modeller. Det skyldes ikke mindst, at du kan mærke, at der er tænkt på dig: Du er omgivet af kvalitet ned til mindste detalje, topmoderne ekstraudstyr og høj sikkerhed, og så kan du køre imponerende langt på literen – det er både sundt for din brændstoføkonomi og for miljøet.

Find din KIA-favorit blandt alle aktuelle modeller her. Her kan du også læse meget mere om bilerne og bestille en prøvetur. Enten i den lille og kompakte bil, den rummelige familiebil eller den, der kan trække det helt store læs. Du finder også en KIA til dine behov.

Serviceaftale hos autoriseret KIA-værksted

Uanset hvilken model du vælger, får du rigtig meget bil for pengene. Desuden er du garanteret en driftssikker bil. Derfor tør KIA give en nybilsgaranti på hele 7 år. Det giver dig et stærkt kort på hånden, når du sætter dig bag rattet. Et kort, som ejere af andre bilmærker ikke kan trumfe.

Med regelmæssig vedligeholdelse og serviceeftersyn på et autoriseret KIA-værksted kan du regne med din KIA i mange år frem. Der er ingen kilometerbegrænsning de første tre år af garantien.

Du finder KIA-autoværkstederne på centrale steder i Danmark – blandt andet i Svendborg. På alle værkstederne er din KIA i kompetente hænder, ligesom der kun bliver brugt originale reservedele.

 

Dagens Gossip