Billeder: Gospelkor fejrede 20 års jubilæum

Hvor mange foreninger kan prale med at kunne holde 20 års jubilæum? Det kan Sønderborg Gospel Choir og i søndags fejrede de det med maner på Alsion i Sønderborg sammen med små 600 gæster i det stort opsatte show Twenty. Og sikke et brag af en fødselsdagsfest der blev holdt.

Efter en kort velkomst af kulturudvalgsformand Stephan Kleinschmidt, tog korleder May Jeznach Madsen og formand Kenneth Nielsen over og guidede publikum gennem en sprudlende og livsglad fest.

Med til festen havde koret inviteret den danske sangerinde julie lindell, den britiske gospelstjerne Jnr Robinson samt korets gode ven, amerikanske Bob Bailey, som alle hver især og ikke mindst i samarbejde med koret, fik sat gang i festen.

Korleder May Jeznach Madsen opfordrede lige fra start publikum til at give den gas, for til en gospelkoncert sidder man ikke bare ned og nikker i takt til musikken, nej til en gospelkoncert er publikum en vigtig brik i selve forestillingen, så opfordringen til publikum lød på at de blot skulle give den gas, synge med og danse.

De ca 600 gæster i Alsion var ikke sene til at tage korlederens opfordring til sig. Allerede under andet nummer sydede salen af stemning, en stemning der holdt sig lige til sidste tone forstummede efter 3 timer i selskab med måske verdens bedste gospelkor.

Se billederne nedenunder...

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip