Den måde fremmede photoshoppede dette babybillede vil røre dit hjerte

At miste sit barn er den største smerte, man kan opleve som forældre.

Den smerte oplevede Nathen Steffel og hans kone fra Ohio den 10. juli, da de måtte tage afsked med deres blot seks uger gamle baby, Sophia.

Sophia var blevet født med en tumor på leveren, og siden de første scanninger var forældrene blevet advaret om, at det kunne gå galt. Det skriver TODAY.com.

Læs også: Karina må ikke komme i Fakta mere: - Det var en rystende oplevelse

Da Sophia gik opgav kampen, havde de nybagte forældre kun billeder af hende, hvor hun var helt dækket til at slanger og andet hospitaludstyr.

Derfor bad Sophias far brugerne på hjemmesiden Reddit om hjælp. Han skrev:

"Min datter gik fornylig bort efter en lang kamp på et børnehospital. Da hun var på hospitalet hele sit liv, fik vi aldrig mulighed for at tage et billede af hende uden alle slangerne. Er nogen af jer i stand til at fjerne slangerne fra dette billede?"

Efterfølgende postede han et billede af Sophia, hvor hun lå med slangerne i sin hospitalsvugge.

Følg Dagens.dk på facebook - altid gratis nyheder og underholdning

Og der gik ikke lang tid, før Nathen Steffel og hans kone begyndte at modtage billeder, hvor fremmede med stor billederedigeringerfaring havde givet deres bud på, hvordan Sophia ville have set ud, hvis hun ikke havde været dækket af slangerne.

Disse billeder slog luften ud af Nathen Steffel. I en mail til TODAY skriver han følgende:

"Jeg ville egentlig helst ikke have al den opmærksomhed, jeg ville bare gerne have et billede. Men det jeg modtog, var en masse kærlighed og støtte fra en masse fremmede mennesker," og fortsætter:

"Jeg blev overvældet af al den respons, jeg fik. Min kone og jeg var så taknemmelige for, at så mange mennesker tog sig tid til enten at skrive en sød besked eller en mega sej tegning. De kunne ikke have gjort den hér far gladere."

Se billederne hér:

 

Dagens Gossip