Kvinde bidt af Pamela: Bruger alle sine penge på at ligne stjernen

Det blonde hår bølger og læberne strutter. Og iført en rød badedragt, så er der ingen tvivl om, hvem Carolyn Anderson fra Crosby, Liverpool ser op til.

Faktisk er den 28-årige model så besat af Pamela Anderson, at hun har brugt i omegnen af 177.000 kroner på skønhedsbehandlinger og indgreb, der skal få hende til at ligne Baywatch-stjernen. Det skriver Liverpool Echo.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Gjort op i tid, så bruger Carolyn Anderson op mod 15 timer om ugen på at optimere og vedligeholde. Hun har endda officielt ændret sit efternavn, så det klinger ens med den tidligere amerikanske playmate. Og noget tyder på, at hun har gjort det med succes.

Den 28-årige har skabt sit eget brand, Scouse Pammie. Hun sælger t-shirts, kalendre og plakater med sine look-a-like-billeder på. Inden længe skal hun endda medvirke i det franske magasin, Grazia.

SE OGSÅ: Baywatch-filmen på vej: Her er de frækkeste skud af Pamela

- Da jeg begyndte at arbejde som model, skulle jeg bruge en vinkel til at skille mig ud fra de andre, forklarer hun til avisen og fortsætter:

- Hvis jeg gør noget, så skal jeg være den bedste. Og fordi, jeg altid har fået at vide, at jeg ligner Pamela Anderson, besluttede jeg, at jeg skulle være hende. Jeg havde allerede håret. Det har jeg farvet, siden jeg var 12. Og jeg har naturligt fyldige læber. Resten har jeg bygget på.

SE OGSÅ: Pamela i lesbisk flødeleg var for fræk til TV

Carolyn Andersons far ejer en række hår- og skønhedssaloner. Deriblandt en spa på Marriott Hotel. Det betyder, at hun har kunne få en del af sine behandlinger uden at ruinere sig selv.

Hun erkender dog, at det har været en dyr fornøjelse.

LÆS OGSÅ: Superman-fan gennemgår 19 operationer for at ligne idol

Især de brystforstørrende operationer har kostet. Da Carolyn skulle gå fra 32C til 32DD, sprang implantaterne. Det kostede hende syv ekstra operationer.

I dag er selve transformationen færdig. Men botox, læbefyldninger og tandblegninger plus det løse skal der fortsat til med jævne mellemrum.

På look-a-like-modellens egen blog kan man læse, at hun håber at kunne påvirke verden i en positiv retning.

SE BILLEDERNE AF CAROLYN ANDERSON I FULD STØRRELSE HER:

 

Dagens Gossip