Se billederne: Gustav anmelder - Så lækre er fyrene på Roskilde

Tung metal i højtalerne. Støv i luften. Tis. Stangstive mennesker. Altsammen noget, som man ikke forbinder med reality-bøssen Gustav. Ikke desto mindre var den 22-årige latino mandag taget på Roskilde Festival for at kigge lidt på mænd. Iført små hvide sko og klinisk rent tøj sonderede han terrænet blandt flippede typer, beskidte punkere og andet godtfolk.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - ALTID GRATIS NYHEDER

- Jeg er faktisk imponeret over, hvor meget kvalitetspølse, der er på Roskilde. Jeg var der også sidste år, og pølseniveauet er steget i år, siger Gustav til Dagens.dk, som i dagens anledning var taget med på mandetogt.

Den polerede bøsse måtte flere gange stoppe op og nyde synet af letpåklædte mænd. Men Roskilde Festival bliver formentlig aldrig stedet, han kaster sig ud i de helt store seksuelle eskapader.

- Det er jo den rene klamydia-fælde. Jeg tror faktisk, det er Roskildes skyld, sygdommen stadig eksisterer. Og jeg vil anbefale, at folk tager maske på, for lugten er forfærdelig. Jeg ville elske at være her, hvis jeg var forkølet og ikke kunne lugte noget. Så kunne det være, man blev fristet til lidt frækt, forklarer Gustav.

SE OGSÅ BILLEDERNE: Tunge tømmermænd - Roskilde kogte i nat

Der er dog få lyspunkter, og latino-homoen erkender, at der ligefrem er ting, han beundrer ved festivalfolket.

- Det er rigtig fedt, at der er en forsamling for kommunister. Jeg har altid lært, at man skal elske dem, selvom jeg er kapitalist. Men kommunister knepper meget. De er til fri sex. Og det kunne jeg godt tænke mig at lære af dem, forklarer han og fortsætter:

- Hvis man kigger på det hele, så er Roskilde et meget 'fab' sted.

SE GUSTAVS DOM OVER DE MANDLIGE FESTIVALGÆNGERE:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip