Se billederne: Richard Branson serverer drinks iført kjole og make up

Richard Branson er kendt for sine vilde eventyr og sine succesfulde virksomheder, men søndag optrådte Virgin-stifteren i en noget anden rolle.
Her arbejdede den stenrige brite nemlig som stewardesse iført nederdel, make up og høje hæle - og så endda ombord et fly fra konkurrenten AirAsia.

Det var et efterhånden gammelt og tabt væddemål, som havde tvunget Sir Branson i stewardesseuniformen. Han havde nemlig væddet med den administrerende direktør i AirAsia Group, Tony Fernandez, om, hvilket af deres Formel 1-hold, som ville klare sig bedst, da de to teams debuterede i 2010.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

Det var 62-årige Bransons team, som klarede sig dårligst, og derfor måtte han trække i den knald røde AirAsia-uniform og sørge for, at konkurrenten havde rigeligt med drinks under flyveturen fra Perth i Australien til Kuala Lumpur.

Om det var turbulens, de høje hæle eller bare en lille hævn, der fik den nyudklækkede stewardesse til at "tabe" en hel bakke med drinks i skødet på Tony Fernandez, skal være usagt, men Richard Branson bliver næppe fastsat hos AirAsia.

Richard Branson blev af Forbes regnet for den fjerde rigeste brite i 2012. Han blev i 2000 slået til ridder og fik lov til at bære titlen Sir. Han fik hæderen for sit entreprenørskab.

Se billederne af Richard Bransons optræden som stewardesse ved at klikke på billederne herunder...

 

Dagens Gossip