Q8 først med nyt bilkoncept

Pølsehorn, sandwich og kaffe får nu seriøs konkurrence fra bilpærer, vinduesviskere og bilpleje hos Q8. Butikkerne rundt omkring i landet har fået tredoblet udvalget af udstyr og pl eje til bilen. I Q8s 109 butikker vil bilisterne igen kunne købe udstyr til bilen, når de alligevel tanker brændstof.

- Vi har lyttet til vores kunders ønsker, og vi giver dem nu, hvad de har efterspurgt i årevis – nemlig et større sortiment af produkter til bilen. Nu behøver vores kunder ikke køre ind på et værksted for at købe en ny pære, vinduesviskere eller bilplejeprodukter. Det kan man gøre hos os, fortæller Q8.

Hos Q8 har man udvidet sortimentet, så man kan købe alt fra bilpærer, vinduesviskere og mobiludstyr til bilplejeprodukter, motorolie og bilvoks.

Tilbage til fremtiden

At Q8 udvider stationernes bilsortiment skyldes, at man ønsker at tilbyde kunderne den bedste kundeoplevelse på benzinmarkedet.

- Mange forbinder mest en tankstation med brændstof og bilvask, når det gælder bilen. Der er ingen forventninger om at møde et stort og bredt udvalg af produkter til bilen. Derfor er landets bilister blevet vænnet til at købe bilprodukter andre steder end på ’tanken’, hvor det i virkeligheden giver rigtig god mening at sælge bilprodukter, udtaler Q8.

Det vil Q8 ændre med det nye bilkoncept, som nu kan opleves i landets butikker.

- De fleste af vores kunder er jo bilister, derfor er det naturligt for os, at vi nu også fokuserer på bilen. Vi vil gerne imødekomme vores kunders ønsker og dække de behov, som de har med produkter, som de selv kan anvende, lyder det fra Q8.

Selvom Q8 nu udvider sortimentet af bilprodukter, så en større del af butikken fokuserer på bilen, er det ikke tanken, at andre produkter ryger ud. Mængden reduceres bare.

 

Dagens Gossip