Succes: Alle vil have en jord-ølkøler

En bestilling hvert 5. minut.

Det er den positive udfordring, som virksomheden eCool fra Mors har fået, efter antallet af bestillinger af den populære ølkøler er eksploderet.

- Det er gået fuldstændigt amok. Vi er blevet kontaktet af både danskere, svenskere, nordmænd og islændinge, der alle sammen vil købe en af vores ølkølere, fortæller idémanden bag opfindelsen, Klaus Peter Bak til Dagens.dk.

Følg Dagens.dk på facebook - altid gratis nyheder og underholdning

I går fortalte Dagens.dk om den smarte jord-ølkøler, der kan holde dine øl kolde hele året rundt under jorden.

Det har skabt en forbrugerstorm hos firmaet, der nu må melde udsolgt.

Positivt krisemøde

Men selvom alle de færdiglavede ølkølere er blevet revet ned af hylderne, så skal de nok blive fyldt op igen.

- Lageret er helt tomt nu, men vi har materialer nok til at imødekomme de mange efterspørgsler. Vi er jo fire selvstændige erhvervsdrivende, der driver firmaet, så senere i dag skal vi holde et positivt krisemøde om, hvordan vi hurtigst muligt får fyldt lageret op igen. Men nu skal vi lige tage lidt luft ind og finde ud af, hvad der skal ske, siger Klaus Peter Bak til Dagens.dk.

LÆS OGSÅ: Den ultimative Fars Dags gave?

Firmaet har solgt mere end 800 af de energivenlige ølkølere, siden firmaet startede i 2010. Men i går måtte de trække vejret en ekstra gang, da der røg 75 eksemplarer over disken.

- Jeg er ikke sikker på, at fragtmanden har plads til dem alle sammen i sin vogn, når han kommer forbi senere i dag, forudser Klaus Peter Bak.

 

Dagens Gossip